Karola ,dzięki,ja wyjeżdżam jutro ,dziś treningi chłopaków oraz córa ma imprezę u koleżanki .
No ja też pieliłam ,sadziłam zakupy ,kancikowałam .pozdrawiam i cudnej pogody życzę.
Kondziu ,dzięki ,ludzikom co przechodzą koło mnie też się podoba chyba ,bo jak mnie nie zauważą to dyskutują o rabatkach ,ostatnio mąż z żoną dyskutowali ,patrz kilka lat temu było pole a teraz najładniejszy ogród w okolicy ,a pan na to jak się dba to się ma .pozdrawiam
Przemku ,pojechałam po róże i powojniki na słupy przy tarasie ,róże te co chcę ,będą po 20, to na pocieszenie kupiłam Grujecznika ,ładny okaz za 24 zł.
To jest przetacznik veronica ,szałwie niską kupowałam we Floraj w Zabierzowie (fioletową) a białą w Jaworniku.
znalazłam karteczkę ,brzuska to ;brzoza long trunk