Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

Kondzio 21:24, 27 maj 2014

Reniu dziekuje za spędzony miło czas ogród pieknie zakomponowany w las poprostu sliczny
alinak 22:58, 27 maj 2014

Reniu wpadam jeszcze raz podziękować za przemiłe towarzystwo ...opisałam spotkanie u siebie w wątku , ale i tu dopisze że , sielski charakter ogrodu i oczywiście tarasu zdecydowanie mnie urzekł a ta leśna kurtyna jest obłędna ....buziaki i zapraszam do Alinki ....

fotek ogrodu nie pokazuję bo zdecydowanie kiepskim fotografem jestem i twoje foty o niebo lepsze ....

laurowisnia 09:47, 28 maj 2014

Reniu, ja ostatnia z podziękowaniami za gościnę i miłą pogawędkę. Cudnie jest się spotkać z osobami kochającymi ogrody i każdą roślinkę z osobna. U Ciebie młody ogródek, ale ładnie poprowadzone linie rabat zwracają uwagę od wejścia, i ten las w tle, a widok różowo kwitnącej akacji zapadł mi w pamięć. Do następnego.
renatamama3 11:57, 28 maj 2014

Kondzio napisał(a)
Reniu dziekuje za spędzony miło czas ogród pieknie zakomponowany w las poprostu sliczny

Kondziu ,dzięki ,fajnie się spotkać z kimś kto kocha podobny styl i podobne roślinki .Teraz spotkanko u Ciebie.
renatamama3 12:02, 28 maj 2014

alinak napisał(a)
Reniu wpadam jeszcze raz podziękować za przemiłe towarzystwo ...opisałam spotkanie u siebie w wątku , ale i tu dopisze że , sielski charakter ogrodu i oczywiście tarasu zdecydowanie mnie urzekł a ta leśna kurtyna jest obłędna ....buziaki i zapraszam do Alinki ....

fotek ogrodu nie pokazuję bo zdecydowanie kiepskim fotografem jestem i twoje foty o niebo lepsze ....

Alinko,jeszcze ras dzięki ,teraz już wiem ,że fajne są spotkanka z zielono zakręconymi .Bardzo się ,cieszę ,że w ogrodzie i w domku zauważyłaś ten sielski klimat ,cieszę się ,że wpisałam się w ten las.pozdrówka
renatamama3 12:11, 28 maj 2014

laurowisnia napisał(a)
Reniu, ja ostatnia z podziękowaniami za gościnę i miłą pogawędkę. Cudnie jest się spotkać z osobami kochającymi ogrody i każdą roślinkę z osobna. U Ciebie młody ogródek, ale ładnie poprowadzone linie rabat zwracają uwagę od wejścia, i ten las w tle, a widok różowo kwitnącej akacji zapadł mi w pamięć. Do następnego.

Agatko ,pierwsze koty za płoty co do spotkań ogrodowych ,tu powinno być hi hi Kondzia.
Ja się ucieszyłam ,że ty też masz,akację i to strasznie ,bo jej Danusia nie poleca a ja ją uwielbiam ,za zapach i kwiat .Teraz po wizycie u Ciebie wiem,że dobrą drogę wybrałam ,byliny,krzewy ,róże i na końcu jako dodatek iglaki.pozdrawiam
renatamama3 12:14, 28 maj 2014

Dzisiaj zakwitła.

renatamama3 12:15, 28 maj 2014

laurowisnia 14:05, 29 maj 2014

Piwonia ładnie się zapowiada, ta roślinka nad którą dumałyśmy, ta pod piwonią to czyściec wielkokwiatowy. Miałam zapytać o nazwy róż na pergoli, pokazałaś je tu powyżej, znasz je, ta jedna pięknie już poszła do góry.
ZbigniewG 17:44, 29 maj 2014

renatamama3 napisał(a)
Zbyszku ,ale jednak to króciutko ,jak z większością kwiatuszków chciało by się oczy nacieszyć dłużej...

Renia liliowce jeszcze krócej a o kwiecie paproci już nie wspomnę