Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

renatamama3 13:45, 24 sie 2014

Deszczowe foty.

renatamama3 13:51, 24 sie 2014

Rabatka M ,trawy i czosnki skalne kupione u Tomka .

Narysowała ,M zrobił konstrukcję a Tata mój pospawał .Mam 4 szt ,potrzebny jeszcze jeden ,trzeba dokupić drutu.
Gardener27 14:40, 24 sie 2014

Lawendowa fotka u Kapiasów wymiata Ale Ci się busz zrobił w ogrodzie Widzę że masz białego zawilca na którego poluję Gdzie go kupiłaś ?

Obelisk bardzo fajny ale ja chyba bym go widział w białym kolorze

U mnie też leje Pozdrawiam
Agania 15:12, 24 sie 2014

Urlop cudowny, fajnie było wiem, bo też byłam...........piszę tylko o Kapiasach.....w twoim ogrodzie faktycznie bujnęło na całego , szok normalnie

...super masz Renatko i ogród i rodzinkę
buziaki
renatamama3 16:47, 24 sie 2014

Gardener27 napisał(a)
Lawendowa fotka u Kapiasów wymiata Ale Ci się busz zrobił w ogrodzie Widzę że masz białego zawilca na którego poluję Gdzie go kupiłaś ?

Obelisk bardzo fajny ale ja chyba bym go widział w białym kolorze

U mnie też leje Pozdrawiam

Przemku ,zawilce mam 2 białe i prawdopodobnie 4 różowe ,taka była metka ,ale jeszcze nie kwitną .Kupiłam we Floraj w Zabierzowie ,albo w Jaworniku są tu i tu ,albo były jeszcze 3 tygodnie temu ,ja na pewno jeszcze dokupię są obłędne .Białych ,obelisków nie widzę,bo nie mam takiego koloru w ogrodzie ,jedynie kwiaty ,chodził za mną seledynowy lub niebieski ,niebieski na rabatkę z leżaczkami ,ale tam pójdzie obelisk wiklinowy ,seledynowy ,bo mam dwie budki dla ,,ptaszków,,w tym kolorze .Na razie na ciemny brąz pomalował je M ,takie mamy słupki od ogrodzenia .
pozdrawiam
renatamama3 16:53, 24 sie 2014

Agania napisał(a)
Urlop cudowny, fajnie było wiem, bo też byłam...........piszę tylko o Kapiasach.....w twoim ogrodzie faktycznie bujnęło na całego , szok normalnie

...super masz Renatko i ogród i rodzinkę
buziaki

Agatko,cudny ,jak ja kocham nasz kraj ,nie potrzeba ,Kanarów ,Ibizy itp ,żeby człowiek wrócił szczęśliwy ,bo u nas jest pięknie .
Roślinki ,dały czadu ,aż się dziwię ,bo nawożone tylko raz wiosną azofoską ,no i róże gnojówką z pokrzyw i tyle .
dzięki za rodzinkę .pozdrawiam słonecznie ,bo własnie wyszło słonko.
renatamama3 16:54, 24 sie 2014

Pierwsze ,zakupy cebulowe poczynione 3 op tulipanów w Biedro ,dwa super parrot i jedno Flaming Flag.
Agania 17:28, 24 sie 2014

Gratuluję zakupów
Gardener27 17:56, 24 sie 2014

renatamama3 napisał(a)

Przemku ,zawilce mam 2 białe i prawdopodobnie 4 różowe ,taka była metka ,ale jeszcze nie kwitną .Kupiłam we Floraj w Zabierzowie ,albo w Jaworniku są tu i tu ,albo były jeszcze 3 tygodnie temu ,ja na pewno jeszcze dokupię są obłędne .Białych ,obelisków nie widzę,bo nie mam takiego koloru w ogrodzie ,jedynie kwiaty ,chodził za mną seledynowy lub niebieski ,niebieski na rabatkę z leżaczkami ,ale tam pójdzie obelisk wiklinowy ,seledynowy ,bo mam dwie budki dla ,,ptaszków,,w tym kolorze .Na razie na ciemny brąz pomalował je M ,takie mamy słupki od ogrodzenia .
pozdrawiam

Ja mam u siebie tylko różowe zawilce Najstarsze mają z kwiatami prawi 1.2 m Za białymi się rozglądam Ciekaw jestem jak pomalujesz obeliski Ja mam u siebie niebieskie po których pną się groszki w warzywniku i też są piękne

Macham
Ewa4 23:12, 24 sie 2014

Renatko super fotki z wakacji i te z trawkami ale i w ogrodzie u Ciebie wszystko urosło.Pozdrawiam