Rabatka M ,trawy i czosnki skalne kupione u Tomka .
Narysowała ,M zrobił konstrukcję a Tata mój pospawał .Mam 4 szt ,potrzebny jeszcze jeden ,trzeba dokupić drutu.
Przemku ,zawilce mam 2 białe i prawdopodobnie 4 różowe ,taka była metka ,ale jeszcze nie kwitną .Kupiłam we Floraj w Zabierzowie ,albo w Jaworniku są tu i tu ,albo były jeszcze 3 tygodnie temu ,ja na pewno jeszcze dokupię są obłędne .Białych ,obelisków nie widzę,bo nie mam takiego koloru w ogrodzie ,jedynie kwiaty ,chodził za mną seledynowy lub niebieski ,niebieski na rabatkę z leżaczkami ,ale tam pójdzie obelisk wiklinowy ,seledynowy ,bo mam dwie budki dla ,,ptaszków,,w tym kolorze .Na razie na ciemny brąz pomalował je M ,takie mamy słupki od ogrodzenia .
pozdrawiam
Agatko,cudny ,jak ja kocham nasz kraj ,nie potrzeba ,Kanarów ,Ibizy itp ,żeby człowiek wrócił szczęśliwy ,bo u nas jest pięknie .
Roślinki ,dały czadu ,aż się dziwię ,bo nawożone tylko raz wiosną azofoską ,no i róże gnojówką z pokrzyw i tyle .
dzięki za rodzinkę .pozdrawiam słonecznie ,bo własnie wyszło słonko.
Ja mam u siebie tylko różowe zawilce Najstarsze mają z kwiatami prawi 1.2 m Za białymi się rozglądam Ciekaw jestem jak pomalujesz obeliski Ja mam u siebie niebieskie po których pną się groszki w warzywniku i też są piękne