Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

kasiek 22:05, 23 sie 2014

O jak urlopowo - super!
Czytam że ryby Ci sie rozmnozyły - wkleisz fotkę bieżącą oczka?
Gardener27 22:23, 23 sie 2014

Bajeczne zdjęcia Szkoda że urlop dobiegł końca Rabaty w szkółce z trawami robią wrażenie Właśnie wczoraj kupiłem carexy buchananii na czerwoną rabatę i się zastanawiałem jak duże mogą urosnąć a tu już mam odpowiedź Jak wszystko ogarniesz czekamy na zdjęcia ogrodu

Pozdrawiam wieczorową porą
bartek_luberda 08:37, 24 sie 2014

Udany wyjazd w Skalnym mieście byłam 3 lata temu Własnie pada u mnie deszcz ale to dobrze bo wczoraj podzieliłam żurawki A piesek labradorek miał 3 miesiące
Urszulla 08:54, 24 sie 2014

Reniu, urlopowe fotki są bardzo ciekawe. Przyznam że nie znam tych miejsc
A w ogrodzie masz busz, też bym tak już chciała.Jak zobaczyłam te trawy od Kapiasów to pomyślałam kiedy moje się tak rozrosną że będę mogła dzielić do woli. Uwielbiam wypełnienie trawami....mam bzika na tym punkcie.
renatamama3 09:45, 24 sie 2014

JoannA napisał(a)
Widzę Renatko że mieliście piekny urlop
Foty z ogrodów pokazowych piękne. Nie wiem co mi się bardziej podoba, rabata z wrzosami czy trawiasta. Cudnie w tych Goczałkowicach.
A teraz czekam na fotki z Twojego ogrodu .
pozdrawiam

Asiu,i to bardzo ,pogoda fajna na zwiedzanie,zauroczyliśmy się ,tamtymi okolicami ,tymi najbardziej starymi i najmniej zaludnionymi.
Goczałkowickie ogrody coraz piękniejsze ,bo nasadzenia coraz starsze .Warto pojechać i zobaczyć.Zdjęcia ,będą ,czekam aż przestanie padać.pozdrawiam
renatamama3 09:49, 24 sie 2014

kasiek napisał(a)
O jak urlopowo - super!
Czytam że ryby Ci sie rozmnozyły - wkleisz fotkę bieżącą oczka?

Kasiu ,urlopowo mega super ,ale za krótko.
Kasiu ,oczko się oczyszcza ,bo przez ostatnie ulewy zjechało nam trochę ziemi, ze skarpy do oczka.Dodatkowo M zrobił płotek w koło,żeby sunie odzwyczaić kąpieli w nim.pozdrawiam
renatamama3 09:52, 24 sie 2014

Gardener27 napisał(a)
Bajeczne zdjęcia Szkoda że urlop dobiegł końca Rabaty w szkółce z trawami robią wrażenie Właśnie wczoraj kupiłem carexy buchananii na czerwoną rabatę i się zastanawiałem jak duże mogą urosnąć a tu już mam odpowiedź Jak wszystko ogarniesz czekamy na zdjęcia ogrodu

Pozdrawiam wieczorową porą

Urlopy ,mają to do siebie,że za szybko się ,kończą.Fajnie ,że foty Ci pomogły .Jak przestanie padać zrobię fotki .pozdrawiam
renatamama3 09:57, 24 sie 2014

bartek_luberda napisał(a)
Udany wyjazd w Skalnym mieście byłam 3 lata temu Własnie pada u mnie deszcz ale to dobrze bo wczoraj podzieliłam żurawki A piesek labradorek miał 3 miesiące

Może labladorek źle znosił rozstanie i się pochorował. Skalne miasto ,piękne ,warte zobaczenia.pozdrawiam
renatamama3 10:04, 24 sie 2014

Urszulla napisał(a)
Reniu, urlopowe fotki są bardzo ciekawe. Przyznam że nie znam tych miejsc
A w ogrodzie masz busz, też bym tak już chciała.Jak zobaczyłam te trawy od Kapiasów to pomyślałam kiedy moje się tak rozrosną że będę mogła dzielić do woli. Uwielbiam wypełnienie trawami....mam bzika na tym punkcie.

Ula ,ja na pewno tam wrócę ,bo mnie zauroczyły te tereny ,takie dziewicze,ale teraz w okolice Radkowa ,żeby zobaczyć jeszcze raz ( byłam w podstawówce) góry Stołowe, zamek Książ ,bo tam gdzie byłam ,to troszkę daleko od tych miejsc na codzienne wyprawy .
Ula ,urosną ,u Kapiasów w tamtym roku we wrześniu jak byłam to trawy były prze pół.pozdraiam
renatamama3 10:07, 24 sie 2014

No ,to jeszcze jedna fota u Kapiasów.