Nie ,szkodzi ,że po świętach ,każdy raczej chce spędzić przed i w trakcje jak najwięcej czasu z rodzinką ,spacery ,pieczenie i dekorowanie ciasteczek . Jeśli ,chodzi o taras nie było co pokazywać ,tak wiało,że non stop coś wywracało ,nawet lampki potłukło .pozdrawiam
Dzięki ,za choinkę ,Nowy Rok u mnie zawsze rozpoczną się wizytą księdza ,albo w Stary rok ,albo zaraz po ,właśnie był wczoraj o 9.30 ,rozpoczęłam też rozmyślania nad ogrodem w tym roku i gdzie bym chciała wyjechać na wakacje ,w tamtym roku już w listopadzie miałam rezerwację .pozdrawiam
Już skrystalizowały się plany ogrodowe na ten rok?
Świąteczna stylizacja bardzo podoba mi się . Szkoda tylko, że aby oddać głos trzeba się zarejestrować podając całe mnóstwo danych.
Hej ,hej w Nowym Roku ,plany są ,na pierwszy rzut ,muszę skończyć skarpę za ogrodzeniem ,przy naszej drodze ,potem kolejne skrzynie 3-4 na warzywka te co mam 4 przeznaczam na same maliny i truskawki ,reszta zobaczy się .pozdrawiam
U mnie miała być Wiktoria - młodsza a że starsza nienawidziła Wiktorii kolezanki w szkole to jest Daria - tak kazała dać stwierdzając że mała jest Darem od Boga - miała tylko 6 lat, zatkało nas i... tak zostało