Mój starszy miał być Patrykiem , ale jak się urodził nijak nie pasowało do Niego i został Jakubem wydawało mi się , że takie rzadkie imię dajemy , ale pielęgniarka zaraz nas z błędu wyprowadziła i miała rację ten rocznik tak ma w klasie ma kilku Jakubów
Jak ,jest taka różnica wieku, to rodzeństwo chce mieć udział w wybieraniu imienia ,ja wybrałam dla siostry 7 lat młodsza Dorota ,sobie wymyśliłam .
Moje ,dzieciaki nawet zadowolone z naszych wyborów.pozdrawiam
Jak ,jak byłam w ciąży z córą ,to mówiłam ,że jeśli będzie córa to Julia ,od zawsze mówiłam ,chyba od podstawówki ,i tak się stało .Potem ciąża i syn mieliśmy wybrane imię dla córy Ola a dla syna Damian ,urodził się chłopak ,położna pyta imię wybrane ,patrzę na to małe szczęście i mówię tak Michał ,M w szoku ,bo co innego wybrane ,zostało po mojemu ,trzeciemu sam wybierał ,ja chciałam Miłosza ,a on Kacpra .
pozdrawiam
Wszyscy ,robią zamówienia wiosenne ,też postanowiłam co nieco kupić i się cieszyć zakupami .Kupiłam ,jak na razie Kłosowca ,kilka orlików ,rutewkę i myślę nad bodziszkami czy mam gdzie wcisnąć .