Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

Agania 19:46, 11 wrz 2013

Renatko, pomyliłam Twoje imię, wybacz w poprzednim poście, oj, będzie się działo w tej nowej sypialni,
budowę domów mamy już za sobą Ty i ja, wsadzaj te cebulki, bo ogród musi, w końcu odpocząć od Ciebie, ja z M zimą wykonujemy prace w domu, więc nas czeka wykończenie całej stolarki wewnątrz, tak też mamy podobnie z tymi historiami i tym co się dzieje teraz, malujcie sobie, kładźcie sobie panelki, pod mebelki
renatamama3 21:59, 11 wrz 2013

Agatko,nic nie szkodzi z tą pomyłką ,u nas też w środku prace wykonujemy jak na zewnątrz jest brzydko i tak to sypialnia robi się już jakiś czas ,ale już prawie koniec ,za jakiś czas jeszcze łazienka przy sypialniana .pozdraawiiam
Ewa4 09:00, 12 wrz 2013

Podoba mi się kompozycja tarasowa i wrzosowa .Pozdrawiam
JoannA 09:15, 12 wrz 2013

renatamama3 napisał(a)
Asiu,ja pomalutku wsadzam ,bo chyba bym nie wyrobiła inaczej ,trochę tych cebul się nazbierało ,w planach jeszcze kilka sztuk żółtych i białych ,pewnie jakieś krokusy ,wykopałam też szafirki które trzeba z powrotem wsadzić .My z M walczymy z wykańczaniem sypialni ,malowanie jeszcze jedna warstwa i panele dziś lub jutro ,w sobotę dostawa mebli .pozdrawiam

Renatko, powodzenia w wykańczaniu sypialni. Urządzanie wnętrz to fajna sprawa ale mimo wszystko wolę działać na gruncie ogrodowym
Pozdrawiam serdecznie
Kondzio 08:01, 13 wrz 2013

macham mocno hi hi hi
kasiek 08:36, 13 wrz 2013

O ładne ci wrzosowiska wychodzą, jak sie rozrosna powinno być super!.

Moja rada co do fotek - nim pstrykniesz to grządkę podlej - kolory będą wyraziste i nie rób fotek w ostrym słońcu bo prześwietla.

A i piękna ra rabata z hortensjami i kostrzewami!
renatamama3 10:11, 13 wrz 2013

JoannA napisał(a)

Renatko, powodzenia w wykańczaniu sypialni. Urządzanie wnętrz to fajna sprawa ale mimo wszystko wolę działać na gruncie ogrodowym
Pozdrawiam serdecznie

Asiu ,dzięki ,została jeszcze jeden pas paneli ,ale z docinkom ,więc odpuściliśmy ,bo już późno było,dzisiaj skończymy ,zostaną listwy ,które musimy kupić .Też ,wolę na zewnątrz ,ale mieliśmy dość obecnej sypialni ,czytaj gabinetu ,w sumie dobrze się złożyło ,bo pada i na zewnątrz ciężko coś robić.pozdrawiam
renatamama3 10:15, 13 wrz 2013

kasiek napisał(a)
O ładne ci wrzosowiska wychodzą, jak sie rozrosna powinno być super!.

Moja rada co do fotek - nim pstrykniesz to grządkę podlej - kolory będą wyraziste i nie rób fotek w ostrym słońcu bo prześwietla.

A i piękna ra rabata z hortensjami i kostrzewami!

Kasiu ,witaj u mnie, dzięki za rabatkę z hortensjowo-kostrzewową ,kostrzewy niedawno dzieliłam i kolejna rabatka ma obrzeże z kostrzewą.
renatamama3 10:19, 13 wrz 2013

Kondzio napisał(a)
macham mocno hi hi hi

Konrad ,odmachuje ,ostatnio ,we wtorek bodajże byłam w Skawinie ,miałam wielką ochotę zboczyć i poszukać Twojego ogrodu .
Byłeś w tym punkcje ,ogrodniczym Nowym ,chyba otwartym ,na jesieni ,reklamuje go przy drodze niebieski rower,między Skawiną a Sidziną.pozdrawiam
Kondzio 10:25, 13 wrz 2013

renatamama3 napisał(a)

Konrad ,odmachuje ,ostatnio ,we wtorek bodajże byłam w Skawinie ,miałam wielką ochotę zboczyć i poszukać Twojego ogrodu .
Byłeś w tym punkcje ,ogrodniczym Nowym ,chyba otwartym ,na jesieni ,reklamuje go przy drodze niebieski rower,między Skawiną a Sidziną.pozdrawiam
i niewpadlas do mnie bo zrobię focha nie nie byłem a co dobry warty obejrzenia