Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Borbetka 22:31, 27 lip 2013

Są już są. Mało, ale ważne że widać coś! Gorąco widać .
zbigniew_gazda 22:35, 27 lip 2013

Kochani wiem że czekacie na foty. Wróciliśmy szczęśliwie od Alinki. Jak zawsze było cudownie. Nie zostaliśmy na ognicho bo jutro mamy inne ważne rodzinne wydarzenie. Mam ogromne kłopoty z wstawieniem fotek. Ale chociaż kilka może się uda. O ogrodzie Alinki napiszę jutro .
Po drodze tam podziwialiśmy piękne okolice a za sterami była nasza córa. Tablica informacyjna u Alinki.

Magda70 22:40, 27 lip 2013

Hura!! coś się dzieje
monteverde 22:40, 27 lip 2013

No chociaż troszeczkę zdjęć a co to Was Zbyszku nikt nie witał?
zbigniew_gazda 22:55, 27 lip 2013

Silna grupa

Niektórzy goście wystąpili w pięknym kapeluszu.

Enya73 22:59, 27 lip 2013

Cześć Kochani!
No to ja będę jedna z pierwszych z fotkami, jako że wyszłam dość wcześnie, czego strasznie żałuję, ale niestety trzeba było wracać
Jednak fotki mi nie chcą na tym wątku wchodzić, pewnie ktoś inny wkleja w tym samym czasie, więc zapraszam do mojego wątku.

Najpierw chcę serdecznie podziękować gospodyni naszego spotkania - Alinie, za ciepłe przyjęcie nas wszystkich, wspaniałą organizację i osobiście za werbenę i bodziszki

Alina dałaś radę- jesteś wielka A Twój ogród jest na żywo jeszcze piękniejszy, niż na fotkach. Mój mąż prawie całą drogę do domu gadał o Twoim ogrodzie Jeszcze do Ciebie kiedyś przyjadę, jeśli pozwolisz, tak na spokojnie Mieszkasz w bajecznym miejscu, strasznie mi się te okolice podobają

I dziękuję pozostałym uczestnikom spotkania za fajną atmosferę i fantastyczne spotkanie Miło było się znów z Wami spotkać i poznać face to face osoby,które znałam dotychczas tylko z netu.

Bawcie się tam dobrze, pewnie dopiero teraz wieczorkiem impreza rozkręciła się na całego

Gabik i Iza Konstancja- postaram się Wam zrewanżować fakt, że w tym szaleństwie zapomniałam o roślinkach dla Was. Stoją bezpiecznie w garażu w pudełku (dobre dziecię schowało przezornie), więc jak mi podacie Wasze adresy, to mogę wysłać DHL-em
Iza -dziękuję za prezencik

Enya73 23:04, 27 lip 2013

Spróbuję jeszcze raz wgrać zdjęcia

Enya73 23:08, 27 lip 2013

Przykro mi, reszta rano, net chodzi choćby wcale, zdjęcia nie chcą się wgrywać. Jutro wrzucę resztę

Pozdrawiam serdecznie
Madzenka 23:26, 27 lip 2013

Buuu dlaczego dzisiaj problem ze zdjęciami...
anna_g 00:02, 28 lip 2013

Zaraz sprawdzę jak mi pójdzie ze zdjęciami Ale najpierw także - jak Anita - muszę podziękować. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Ci Alinko za przyjęcie, cieplejsze niż ten dzisiejszy dzień. Pewnie Ci którzy Alinkę znają dobrze to wiedzą, ale i tak powiem - Gospodyni to niesamowita osoba, fantastycznie życzliwa i przyjazna. Widziałam ją pierwszy raz w życiu - choć mam nadzieję, że nie ostatni - a czułam się jak dobra znajoma. To fantastyczne i dziękuje. Także za to że pozwoliłaś tylu osobom wpaść do Twojego pięknego ogrodu ryzykując stratowanie Choć mam nadzieję że zachowaliśmy sie kulturalnie
Dzięki wielki też wszystkim uczestnikom - świetnym, wesołym, radosnym ludziom... Wszystkim razem każdemu z osobna... Było świetnie.
No to teraz próbuję - powiem jeszcze że mam zdjęcia tylko z pierwszej części spotkania - potem jakoś już nie było czasu

Kondzio, Gierczusia, Beata z Mikroformatu

Fantastyczna Gospodyni z Goścmi których podpisywać nie trzeba