Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Kondzio 00:03, 28 lip 2013

No my już w domu dziękuje gospodażaom Alince, córkom i M za super spotkanie naprawdę jesteście wielcy uwielbiam was dziewczyny faceci dziękuję wam za super spotkanie toważystwo było super jestem podbudowany i znowu bede miał siłę na pracę w moim ogrodzie jestem pod wrażeniem was wszystkich jesteście wspaniali hi hi hi
anna_g 00:06, 28 lip 2013

Sebek 00:12, 28 lip 2013

Kochani - właśnie wróciliśmy- było świetnie! Choć impreza jeszcze trwała jak wyjeżdżaliśmy po 23

Alinko- dziękuję jeszcze raz za tak miłe ugoszczenie

Jutro dalszy ciąg spotkania - Ania asc z mamą, chrześnicą i Marzeną są u mnie - pojedziemy do Inwałdu razem z resztą towarzystwa - choć pewnie nie tak licznym jak na zlocie

Pozdrawiam i idę spać, bo padam
anna_g 00:13, 28 lip 2013

Nie wchodzą mi najlepiej te zdjęcia - no ale spróbuję jeszcze

Gabriela, Alinka, Marzena, Aldona, Ania

anna_g 00:21, 28 lip 2013

I jeszcze dzisiaj tylko jedno ale za to bardzo ważne zdjęcie To jest kawałek rabaty Alinki wysypanej kompostem własnoręcznie zrobionych od podstaw i własnoręcznie przesianym z czego Alinka byla dzisiaj bardzo dumna i SŁUSZNIE bo wygląda to super a i roślinom służy... Zdjec kompostowników nie robiłam ale są naprawdę "słusznej" wielkości i się nasza Gospodyni bardzo napracowała... Bo to nie tylko kawałeczek, ale cały ogród tak obsypała...

Jutro - znaczy dzisiaj - wrzucę jeszcze kilka zdjęć z cudnego ogrodu u stóp klasztoru teraz już jednak zasypiam Dobrej nocy i jeszcze raz wielkie dzięki Także całej rodzince Alinki która nas tak fantastycznie przyjęła... Jak wczoraj stwierdziła mój znajomy "to jest naprawdę niecodzienne i zadziwiające" Buziole
monteverde 00:27, 28 lip 2013

anna_g napisał(a)
Zaraz sprawdzę jak mi pójdzie ze zdjęciami Ale najpierw także - jak Anita - muszę podziękować. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Ci Alinko za przyjęcie, cieplejsze niż ten dzisiejszy dzień. Pewnie Ci którzy Alinkę znają dobrze to wiedzą, ale i tak powiem - Gospodyni to niesamowita osoba, fantastycznie życzliwa i przyjazna. Widziałam ją pierwszy raz w życiu - choć mam nadzieję, że nie ostatni - a czułam się jak dobra znajoma. To fantastyczne i dziękuje. Także za to że pozwoliłaś tylu osobom wpaść do Twojego pięknego ogrodu ryzykując stratowanie Choć mam nadzieję że zachowaliśmy sie kulturalnie
Dzięki wielki też wszystkim uczestnikom - świetnym, wesołym, radosnym ludziom... Wszystkim razem każdemu z osobna... Było świetnie.
No to teraz próbuję - powiem jeszcze że mam zdjęcia tylko z pierwszej części spotkania - potem jakoś już nie było czasu

Kondzio, Gierczusia, Beata z Mikroformatu

Fantastyczna Gospodyni z Goścmi których podpisywać nie trzeba

Jak miło widzieć Was wszystkich
Kasiek 00:28, 28 lip 2013

Swietne spotkanie ,czekamy na wiecej fotek
monteverde 00:30, 28 lip 2013

anna_g napisał(a)
Nie wchodzą mi najlepiej te zdjęcia - no ale spróbuję jeszcze

Gabriela, Alinka, Marzena, Aldona, Ania

Pozdrawiam Wszystkie Panie
monteverde 00:42, 28 lip 2013

A co ta Gaby3003 ciągnie w tej walizie, pewnie wałówkę i zapojkę