Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

regli 22:48, 12 cze 2014

Polinko, czy te donice dla bambusów będą wystarczające? Da się radę jesienią dygnąć te donice i przenieść? Dopytuję, bo ja mam u siebie wielki taras, który być może w przyszłym roku uda mi się choć częściowo zagospodarować. Problem jest taki, że tuż obok mam okna sąsiadów i nie mam komfortu z bycia na nim na widoku. Zwłaszcza, że jest mega słoneczny i idealny do opalania. Tylko jak tu paradować w kostiumie na oczach sąsiadów No i ciągle dumam czym się od nich osłonić. Bambusy byłyby idealne i już kiedyś przemknęły mi przez myśl. No tylko problem z dźwiganiem donic, zwłaszcza, że taras jest na piętrze i trzeba by je przenosić do garażu, dwa piętra niżej. Ale będę śledzić Twoje bambusy
polinka 22:57, 12 cze 2014

Reglinko w sprawie bambusów to najlepiej do Marzenki. Ona ma mega wielkie i donice też do nich odpowiednie.
Te moje donice są z plastiku, dzisiaj po napełnieniu ziemią i wsadzeniu bambusów sama je przenosiłam. Zobaczymy co będzie jesienią Mam nadzieję, że do tego czasu ładnie urosną a w domu mam dwóch silnych chłopaków to myślę, że sobie poradzą
Magda70 22:58, 12 cze 2014

polinka napisał(a)
Elu będę krzyczeć ale żeby zostawić lustro Dziękuję Ci bardzo, pomysł na razie tylko w mojej głowie siedzi, nawet głośno przy M. nie wypowiadam ale zimą będę temat męczyć a raczej eMa

O tak, za wczesnie nic nie mów... Najpierw pokaż jak wygląda u innych.
Ja jak wspomniałam w zeszłym roku o lustrze to popatrzył się na mnie jak na wariatkę...

Więc zaczełam pokazywać realizacje Danusi - te z lustrami i od razu inna gatka

Teraz jak sam mówi komuś o lustrze to patrzą się na nniego glupkowato.
A jeszcze wczoraj był kolega elektryk i lampy montował. I najpierw nie skumał, że to on w lustrze - myślal, że ktoś coś robi a jak się zorientował to powiedział do eMa...- no teraz to już przegiąłeś
polinka 23:04, 12 cze 2014

Magda padłam ze śmiechu Zapisuję sobie stronę wątku, za kilka miesięcy eM. poczyta
Mina pana elektryka pewnie bezcenna
Magda70 23:12, 12 cze 2014

polinka napisał(a)
Bambusy

Donice wybierane, mierzone, oglądane po 100 razy, długie minuty spędzone na rozważaniach

I już jeden jest w donicy

Dzień pełen wrażeń,zakupy, spotkanie, radość w sercu a na koniec zostałam otrąbiona przez tiry a tu po prostu kobieta za kierownicą, która zgubiła drogę

Bambusy....moje niespełnione marzenie. Będziesz chować na zimę z donicami??
Magda70 23:14, 12 cze 2014

Już doczytałam...na zimę do domu.
Mina elektryka bezcenna
gierczusia 09:00, 13 cze 2014

Oplułam ekran na wieść o elektryku ... Donoszę ,że moja przyjaciółka ma bambusy normalnie posadzone w ogrodzie w gruncie .. Wieeelkie.. No i żyją ... Mogę dopytać o szczegóły jeśli zechcesz .. Okrywanie i takie tam

A donice są sliczne

I plizzzz zdjęcie zdobniczki i od razu beszczelnie poproszę o kopię u mnie

Ściskam
gierczusia 09:01, 13 cze 2014

polinka napisał(a)

Zdrowie psychiczne najważniejsze

Nasze czy emusiów ???
aga_pe 12:28, 13 cze 2014

Polinka, a gdzie Tyś się wybrała na zakupy? Bo pewnie w okolicach takich cudów nie zobaczymy
Jagodaa 15:06, 13 cze 2014

polinka napisał(a)

Madżen rozbawiłaś mnie od rana Może będziemy liczyć żdzbła? Ja kupowałam na alle.. i w opisie było.

To na pewno tam gdzie ja , w zeszłym roku były bardzo ładne te sadzonki, w tym już naprawdę małe... (ale nie o tych mowa, za które dostała zwrot ).