Witam Jolcia bardzo mi miło gościć ciebie zapraszam ponownie dziękuję za miłe słowa jestem trochę wariat i chichram się często chciałabym zarażać pozytywnie wszystkich dookoła tak szkoda żeśmy się nie poznały w realu ale może uda się jeszcze to nadrobić Kościółek z trzynastego wieku pod wezwaniem św. Antoniego z Padwy -Kłodzino -(gotyzacja romańskiej budowli ) jeszcze dużo remontu go czeka Jolu pozdrawiam serdecznie
Dziewczynki ślicznie dziękuję za odwiedzinki i życzenia Noworoczne buźiaki do Was lecą Jolu ,Basiu ,Kasiu,Gosiu,Elu ,Aniu, Haniu i Aniu i wszystkim odwiedzającym Piękny dzień mamy słońce świeci choć trochę wieje ale ciepło za to u mnie 11 stopni a w słońcu 14 stopni szok ale zima
Zajrzałam, a tu rodzinne chichranie! Podziwiam i gratuluję! Wszystkiego najlepszego w nowym sezonie.
U was już przedwiośnie.
Łobuźiaki podobne i podobnie jak mama lubią się wygłupiać Co tu robić tylko to nam zostało w domu się kiśimy właściwie to ja się kiszę a tak mnie ciągnie do ogrodu Wczoraj było jak wiosna i trochę podłubałam w ziemi a jaka radość a dzisiaj leeeeje beee pozdrawiam serdecznie Jola Nati I Hanuś
Witam Basiu i Marto Zima - też tak myślę ,że nie przyjdzie ale trzeba być przygotowanym może zaskoczyć ha ha Kijki w dłoń biegam z kuzynką o 9 tej może ktoś dołączy ? Lecimy do bramy ogrodu i z powrotem dzisiaj zahaczyłyśmy o Nati i pogadałyśmy sobie przez szybę z Jasiem oblukałyśmy pąki azali super wypasione I w drogę gadu gadu i deszczyk zaczął chlapać fajnie było zachęcam siedzących w domu Pozdrawiam