Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

GorAna 10:19, 07 sty 2014

Kolendowanie czas zacząć dużo zdrowia, szczęścia, pogody ducha, sukcesów ogrodowych i dużo koloró w ogrodzie na cały 2014 rok
Pozdrawiam
eda 11:12, 07 sty 2014

Joku napisał(a)
Wpadam z rewizytą i życzeniami wszelkiej pomyślności. Wyglądasz mi na pogodną wesołą dziewczynę. Niewiele brakowało a miałybyśmy okazję poznać się w realu u Joli, ale nie dojechałam .
Zgromadziłaś u siebie sporo rarytasów ogrodowych. Część z nich miałam albo mam. Zazdroszczę tobie łagodnego klimatu i bliskości do granicy.
Na zdjęciach zauważyłam ładny kamienny kościółek.
Witam Jolcia bardzo mi miło gościć ciebie zapraszam ponownie dziękuję za miłe słowa jestem trochę wariat i chichram się często chciałabym zarażać pozytywnie wszystkich dookoła tak szkoda żeśmy się nie poznały w realu ale może uda się jeszcze to nadrobić Kościółek z trzynastego wieku pod wezwaniem św. Antoniego z Padwy -Kłodzino -(gotyzacja romańskiej budowli ) jeszcze dużo remontu go czeka Jolu pozdrawiam serdecznie
eda 11:26, 07 sty 2014

Dziewczynki ślicznie dziękuję za odwiedzinki i życzenia Noworoczne buźiaki do Was lecą Jolu ,Basiu ,Kasiu,Gosiu,Elu ,Aniu, Haniu i Aniu i wszystkim odwiedzającym Piękny dzień mamy słońce świeci choć trochę wieje ale ciepło za to u mnie 11 stopni a w słońcu 14 stopni szok ale zima
Nati 12:54, 07 sty 2014

eda napisał(a)
Witamy w nowym 2014 roku

super!!
Joku 18:53, 07 sty 2014

Mała już chyba przysnęła. Dzieciaczki podobne do mamy.
hanka_andrus 19:43, 07 sty 2014

Zajrzałam, a tu rodzinne chichranie! Podziwiam i gratuluję! Wszystkiego najlepszego w nowym sezonie.
U was już przedwiośnie.
eda 11:06, 08 sty 2014

Łobuźiaki podobne i podobnie jak mama lubią się wygłupiać Co tu robić tylko to nam zostało w domu się kiśimy właściwie to ja się kiszę a tak mnie ciągnie do ogrodu Wczoraj było jak wiosna i trochę podłubałam w ziemi a jaka radość a dzisiaj leeeeje beee pozdrawiam serdecznie Jola Nati I Hanuś
barbara_kraj... 00:22, 09 sty 2014

Zwodnicza ta pogoda, a zima przed nami
Tusiala 08:49, 09 sty 2014

Pozdrawiam radosną rodzinkę u mnie puszczają z ziemi marcinki i łubiny. Może rzeczywiście zimy nie będzie? Oby
eda 11:41, 09 sty 2014

Witam Basiu i Marto Zima - też tak myślę ,że nie przyjdzie ale trzeba być przygotowanym może zaskoczyć ha ha Kijki w dłoń biegam z kuzynką o 9 tej może ktoś dołączy ? Lecimy do bramy ogrodu i z powrotem dzisiaj zahaczyłyśmy o Nati i pogadałyśmy sobie przez szybę z Jasiem oblukałyśmy pąki azali super wypasione I w drogę gadu gadu i deszczyk zaczął chlapać fajnie było zachęcam siedzących w domu Pozdrawiam