Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 00:09, 10 gru 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajnie, że się wszystko udało Ogród zimowy z klimatem. Ja cos w tym roku nie czuję tych świat wcale, nawet zdziwiona jestem, że to już pół grudnia prawie. Ten rok był jednym z najtrudniejszych chyba...
Nie wiem jak pocieszyć, modlę się o zdrowie Kasi...

Sylwuś pomalutku się wszystko poukłada zobaczysz ..trzymam za to ...
dziękuję pięknie się zrobiło od dwóch godzin chyba dłużej pada drobny śnieg ociepliło się troszkę do rana będzie sporo ßniegu chyba że się rozpuści...

Kasia wdzięczna jest napewno za modlitwę musimy na nią cierpliwie poczekać ...tulam.
eda 00:17, 10 gru 2021

Basieksp napisał(a)
Widzę nowy awatar bardzo ładnie lampki też fajne I też trzymam kciuki za zdrowie Kasi.

Dziękuję Basiu trzasnęłam sobie fotkę do identyfikatora na orkiestrę i niestety nie weszła telefon mi powiększał a miał przyciąć zdjęcie i zostałam przy starym to wstawiłam dla was..aktualne
Lamki chyba wszystkich cieszą prawda ? To taki powiem czaruuu ...Kasi przyda się każdy kciuk dziękuję za nią ... tulasie...
eda 00:19, 10 gru 2021

Magleska napisał(a)
Eda śliczną masz zimę i awatorek też super

na smuteczki niestety nie umiem pomóc ,ale mocno trzymam kciuki za Kasię

Dziękuję Madziu ...
Pomogłaś mocnym trzymaniem kciuków ...Buziaczki
eda 08:21, 10 gru 2021

Miłego...

eda 01:26, 11 gru 2021

Spokojnej nocy ...

Basilikum 14:32, 11 gru 2021

Edys nastrojowo juz u Ciebie i wypasiony Mikolaj byl widzialam

caluski sle
Basieksp 14:43, 11 gru 2021

Z Mikołajem fajna sprawa dzieciaczki napewno mega zadowolone lampeczki cudny klimat tworzą muszę świątecznie zacząć działać, ale dziś mam w planach popracować nad ptasią stołówką, natłukę orzechów i chcę jabłka i jakieś inne owoce im powiesić, może jeszcze inne ptaki mnie odwiedzą
eda 00:33, 12 gru 2021

Basilikum napisał(a)
Edys nastrojowo juz u Ciebie i wypasiony Mikolaj byl widzialam

caluski sle

Cieszę się Izabelka uwielbiam błyskotki jak sroczka cały rok w domu na baterie coś świeci a że czas magiczny blisko to trzeba się pobawić. ...Mikołaj się natrudził pomału robię się za stara na to ...sił brak ale bardzo cieszy takie działanie ...
Buziaczki
eda 00:38, 12 gru 2021

Basieksp napisał(a)
Z Mikołajem fajna sprawa dzieciaczki napewno mega zadowolone lampeczki cudny klimat tworzą muszę świątecznie zacząć działać, ale dziś mam w planach popracować nad ptasią stołówką, natłukę orzechów i chcę jabłka i jakieś inne owoce im powiesić, może jeszcze inne ptaki mnie odwiedzą

Oj tak Basiu uwielbiam sprawianie radości dzieciakom chyba nadal jestem takim jednym i lampeczki kocham ...
Powodzenia ze stołówką ptasią też trzeba się natrudzić wiem tylko nie zapomnij miejsca zrobić do obserwacji
Buziaki
eda 00:43, 12 gru 2021

Spokojnej nocy ..