Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 14:55, 23 sty 2014

yolka napisał(a)
jestem z rewizytą, U mnie rano było -16, teraz jest -10. Podrowienia zostawiam

No to rekord trzymaj się Jolu
zbigniew_gazda 22:26, 23 sty 2014

Cześć Eda. Melduję się z rewizytą. Tym razem zima na Północ się przeniosła i trochę śniegu masz. Jak widziałem kota na drzewie to się uśmiałem. Mój pupilek na spacerze żadnemu kotu nie przepuści. Goni ich tylko dla draki i większość wspina się na drzewo. Ale trafił już na takich co zrobili piękny pałąk a psisko zrobiło głupią minę i się wycofało. Pozdrawiam i nie daj się mrozom. Widzę na norweskiej prognozie że za tydzień ma odpuścić. Oby.
GorAna 22:34, 23 sty 2014

Pozdrawiam Edytko z zimowego Kamiennego....kolorki jednak dodają uroku w czasie tej zimnicy
Nati 22:39, 23 sty 2014

śliczne te twoje fotki
malgorzata_s... 22:52, 23 sty 2014

Fotki kolorowe super. Mrozu nie zazdroszczę i nie wierzę że u mnie najcieplej Zwykle to u nas w górach mrozi Pozdrawiam wieczorową porą
dajana 23:11, 23 sty 2014

Witaj Edytko! dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Faktycznie masz luzacki ogród i dużą ilość gatunków ,kolorów przez co twój ogród jest wesoły Zauważyłam też sporą ilość pergoli ,bardzo je lubię. Szczęsciara jesteś bo masz córkę Jest też kot i piesek czyli wszytko co byc powinno w domu z ogrodem Nie przejrzałam wszystkich stron ,nie zdążyłam ,ale mam okazje i powód aby do ciebie wrócić.Pozdrawiam wieczorowo
dajana 23:11, 23 sty 2014

Witaj Edytko! dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Faktycznie masz luzacki ogród i dużą ilość gatunków ,kolorów przez co twój ogród jest wesoły Zauważyłam też sporą ilość pergoli ,bardzo je lubię. Szczęsciara jesteś bo masz córkę Jest też kot i piesek czyli wszytko co byc powinno w domu z ogrodem Nie przejrzałam wszystkich stron ,nie zdążyłam ,ale mam okazje i powód aby do ciebie wrócić.Pozdrawiam wieczorowo
eda 13:28, 24 sty 2014

Nati napisał(a)
śliczne te twoje fotki

O jesteś bo się już martwiłam ....zaraz wpadam co u ciebie i pokrzyczę ha ha albo coś ci wkleję ha ha
dajana 14:11, 24 sty 2014

Czasmi Edytko czyjeś wspomnienia budzą własne, kazda z nas ma jakieś Jedni miłe inni z dreszczykiem hi.hi.U mnie wiecej pisanego tekstu niz obrazków ale to sie zmieni kiedy zaczne na powaznie juz ogród tworzyć .Moze w tym roku mi sie uda wiecej ,zobaczymy ,a jesli nie to i tak mam gdzie spacerowac Tyle tu pięknych zakątków że i tak czasu brak na ich poznanie ..U mnie mróz i to spory -12 snieg nie zdążył okryc roslin bo wczesniej pokryła je gołoledż Żeby tylko moje róże nie padły inne rosliny nie padną bo sadzę pewniaki ale z rózami nigdy nie wiadomo .Miłego weekendu Edytko ja go spędze z wnusią dawno nie byłysmy ze sobą .To nasze chwile, wtedy robimy wszystko co nam do głowy przyjdzie, przebieramy się, tanczymy, dziwnie malujemy i wygłupiamy, pełny luzik i wszystko dozwolone . Moja wnusia ma takie pomysły ze czasami wygladam jak niemowle hi,hi.Ciekawe kim będe jutro
dajana 18:56, 24 sty 2014

Edytko te drobniutkie na całej gałązce to nie różyczki ,to jest migdałek Można się pomylić bo jego kwiatuszki wyglądają jak rózyczki .Miłego wieczoru