Dajanko dzięki bardzo zaraz zobaczę tylko nie wiem gdzie ten płotek z kamieniem dojrzałaś może przy grylu ...jeszcze się trzyma ale już wymaga poprawek Buźiam
Zawitko Witam te dzwoneczki to -czosnek Allium coś tam dalej nie pamiętam pytałam kiedyś ogrodowiczów o nazwę bo dostałam te cebule baaardzo dawno temu i zastanawiał mnie zapach szczypiorku po z cięciu i Dawid i inni pomogli mi znaleźć nazwę ale było śmiechu Buźiaki
Witaj Marcia walczyłam latem i jesienią wyrywając darń walcząc w dzień ze słońcem i potem a wieczorem i w nocy przy latarni bo akurat świeci mi na rabatę walka z komarami co używały sobie na moim tyłku gdy się nachylałam a nachylałam się bez przerwy ha ha Posadziłam tam trochę odmian dziurawca bo bardzo go lubię i takie tam inne i masz racje jeszcze miejsce się znajdzie powtykałam trochę cebul i zobaczymy jaki będzie efekt a naj bardziej to boję się zielska zobaczymy jak to będzie Buźiaki
Mi mi to pierwsze maczki kalifornijskie co roku barwią się jak chcą mam różne kolory zobaczymy jakie będą w tym roku mam nadzieje że zielsko mnie oszczędzi Buźiaki