Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 18:23, 13 sty 2024

Joku napisał(a)
Wszystkiego najlepszego na następną 50kę .

Dziękuję Jolcia mam nadzieję dotrwać )
super , że jesteś i zdążyłaś na kawałek
eda 18:25, 13 sty 2024

Basieksp napisał(a)
Wszystkiego co najlepsze życzę duuużo radości i uśmiechu prezenty świetne ja za rok dołączę do tego klubu

Hej Basiu dziękuję bardzo tak powiększamy klub choć to tylko liczba w sercu to my 20 tki jesteśmy wszystkie jak nasze ogrody wiosną
eda 18:45, 13 sty 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)

Już dwa razy im zmieniłam i nic, jak zaklęte.

ooo no to zagwozdka ...u mnie naprawdę długo nic i nagle zaczęły i jak przesadzam to od razu zawiązują się pąki hmmm
Rojodziejowa 18:58, 13 sty 2024

eda napisał(a)

Cieszę się ,że wpadłaś dziękuje za życzonka oj przyda przyda się zdrówko
Mam nadzieję ,że spodoba ci się wizytówka

Spodobała się bardzo!

Ale rozchodników tam wiele nie ma Może czas uzupełnić
eda 19:08, 13 sty 2024

Rojodziejowa napisał(a)

Spodobała się bardzo!

Ale rozchodników tam wiele nie ma Może czas uzupełnić

Cieszę się
haa wiadomo chciało by się duuużo ale to co mam to już dość oby rosło i cieszyło dłuuugo bo pogoda nie rozpieszcza nas Rozchodniki nie wszystkie odmiany nadają się na szpalery chyba różowy najbardziej przypadł mi do gustu jego mam najwięcej kolor do mrozów cieszy inne widać najmniej ale pszczół przy nich sporo czekam aż znów zacznie się kolorowo i pachnąco
Rojodziejowa 20:18, 13 sty 2024

ŹLe się wyraziłam W wizytówce nie ma wielu rozchodników Bo posadzonych i rozmnożonych to masz sporo i do w dużej masie.
Kasiapod 08:27, 14 sty 2024

Edytko z okazji 5 z przodu życzę wszystkiego naj...
eda 11:40, 14 sty 2024

Rojodziejowa napisał(a)
ŹLe się wyraziłam W wizytówce nie ma wielu rozchodników Bo posadzonych i rozmnożonych to masz sporo i do w dużej masie.

Asiu rozumiem rozumiem kochana spoko odmian trochę jest fakt nie znam nazw rozpoznaje je po wyglądzie prawda wszędzie je rozsadziłam uwielbiam je
może spróbuję je sklasyfikować kiedyś
pamiętam wkradł mi się nie wiem jak między różowe rozchodnik okazały być może Matrona bo duże rosną biały, kwiat rozsadziłam zobaczymy czy będzie biały czy zróżowieje
eda 11:43, 14 sty 2024

Kasiapod napisał(a)
Edytko z okazji 5 z przodu życzę wszystkiego naj...

Kasiu dziękuję ślicznie szczęścia dla Ciebie w nowym 2024 roku
Basieksp 18:06, 14 sty 2024

eda napisał(a)

Hej Basiu dziękuję bardzo tak powiększamy klub choć to tylko liczba w sercu to my 20 tki jesteśmy wszystkie jak nasze ogrody wiosną

A wiesz, że coś w tym jest, ja naprawdę nie myślę ile mam lat Chyba po prostu szkoda mi na to czasu, by zastanawiać się nad swoim wiekiem staram się cieszyć z każdej chwili, nie tracić czasu na jakieś niepotrzebne rozmyślanie nad swoim wiekiem tylko córka czasami mi przypomina, że jest już dawno pelnoletnia, jak dla żartów chę jej coś zabronić