Cieszę się
haa wiadomo chciało by się duuużo ale to co mam to już dość oby rosło i cieszyło dłuuugo bo pogoda nie rozpieszcza nas Rozchodniki nie wszystkie odmiany nadają się na szpalery chyba różowy najbardziej przypadł mi do gustu jego mam najwięcej kolor do mrozów cieszy inne widać najmniej ale pszczół przy nich sporo czekam aż znów zacznie się kolorowo i pachnąco
Asiu rozumiem rozumiem kochana spoko odmian trochę jest fakt nie znam nazw rozpoznaje je po wyglądzie prawda wszędzie je rozsadziłam uwielbiam je
może spróbuję je sklasyfikować kiedyś
pamiętam wkradł mi się nie wiem jak między różowe rozchodnik okazały być może Matrona bo duże rosną biały, kwiat rozsadziłam zobaczymy czy będzie biały czy zróżowieje
A wiesz, że coś w tym jest, ja naprawdę nie myślę ile mam lat Chyba po prostu szkoda mi na to czasu, by zastanawiać się nad swoim wiekiem staram się cieszyć z każdej chwili, nie tracić czasu na jakieś niepotrzebne rozmyślanie nad swoim wiekiem tylko córka czasami mi przypomina, że jest już dawno pelnoletnia, jak dla żartów chę jej coś zabronić