Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Pokaż wątki Pokaż posty

Ranczo Edy

sylwia_slomc... 22:46, 12 sty 2024

W życiu bym Ci tyle nie dała. Myślałam, że masz jeszcze 3 z przodu Zdrówka
Kochana Rośliniaro
Rojodziejowa 23:24, 12 sty 2024

W wizytówce masa różności, ale że to takie królestwo rozchodnikowe, to dopiero na wątku widzę.

Szkoda, że odmiany nieznane.

Jaką masz u siebie ziemię? Bardziej piaszczysta, skoro i trawy i rozchodniki tak szaleją?
Joku 23:26, 12 sty 2024

Wszystkiego najlepszego na następną 50kę .
Basieksp 00:19, 13 sty 2024

Wszystkiego co najlepsze życzę duuużo radości i uśmiechu prezenty świetne ja za rok dołączę do tego klubu
eda 17:59, 13 sty 2024

Alija napisał(a)
To ja też na ten torcik się wpraszam. Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego.
Prezenty trafione. Pozdrawiam

Wszyscy mile widziani dziękuję za życzenia Alicjo miło mi
eda 18:09, 13 sty 2024

Rumianka napisał(a)
Wszetczigłe nolepszigłe w taczi fejn gieburstag, wiela zdrowia, full miłote niech Ce da Tłej knop i niech normalno ledze są prze Ce na dłudżi lata... Niech Tłej knop ma wialdże serce dla Rośliniary>>

Dziękuję Eliska pociesznie się ciebie czyta orginalne życzenia będę się tego trzymać buziaczki
eda 18:11, 13 sty 2024

Monika83 napisał(a)
To i ja się dołanczam Edyta Wszystkiego najlepszego i fajne prezenty U Twojej babci zakwitła cebulica a u mnie pod koniec grudnia 1 przebiśnieg, robi się ciekawie

Witaj Monia i dziękuję serdecznie tak szaleństwo ciepłej zimy będzie widoczne wczesną wiosną miejmy nadzieję że te mrozy przytrzymały pośpieszne lejce wiosny troszkę
eda 18:13, 13 sty 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Edziu, wszystkiego na! Zdrówka!

Ale jestem interesowna, nie? Wpadłam pierwszy raz jak częstujesz tortem Lecę do Twojej wizytówki

Cieszę się ,że wpadłaś dziękuje za życzonka oj przyda przyda się zdrówko
Mam nadzieję ,że spodoba ci się wizytówka
eda 18:15, 13 sty 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)
W życiu bym Ci tyle nie dała. Myślałam, że masz jeszcze 3 z przodu Zdrówka
Kochana Rośliniaro

Haaaa długo tak myślałam ale niestety i mnie dopadła 5 z przodu Dziękuję
eda 18:21, 13 sty 2024

Rojodziejowa napisał(a)
W wizytówce masa różności, ale że to takie królestwo rozchodnikowe, to dopiero na wątku widzę.

Szkoda, że odmiany nieznane.

Jaką masz u siebie ziemię? Bardziej piaszczysta, skoro i trawy i rozchodniki tak szaleją?

Asiu rozchodnikowo - ciemiernikowe z nazwami krucho zakupy robione najczęściej bez nazw ale mi to nie przeszkadza wszystko można w gogle znaleźć
Ziemia tak jak mówisz mieszana choć bardziej kwaśna i ceglasta bo ogród na cegłach i kamieniach stoi czyli na byłych zabudowaniach jedna część to nawet gliniasta tam dłużej woda trzyma i bardzo twardo także dużo ziemi mieszam z kompostownika