Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 13:31, 08 paź 2025

hankaandrus_44 napisał(a)
Piękna jesień u Ciebie! Podziwiam. Dzięki za pobyt u mnie, ja ostatnio mało tu jestem, jesienne badania profilaktyczne przed zimą trzeba zrobić u lekarzy. Nazbierało się trochę aktualności i zaległości, ale kuśtykam jeszcze bez asysty.
Tobie tez życzę dużo zdrowia.

Dziękuję Hanuś dla ciebie też zdrówka trzymaj się kochana niech szybko zleci ten nieprzyjemny czas i ciesz się jesienią ,ściskam gorąco ...
eda 13:33, 08 paź 2025

Dziś przejrzałam siewki ostróżek i przy okazji hortki

eda 13:35, 08 paź 2025

Mżawka dziś ale ciepło bez wiatru , miłego dnia ...

Kordina 20:06, 08 paź 2025

Zmiana avatarka widzę ogród w jesiennej odsłonie wygląda bardzo ciekawie, trawy i marchwie szczególnie mi się podobają w komplecie
eda 20:56, 08 paź 2025

Kordina napisał(a)
Zmiana avatarka widzę ogród w jesiennej odsłonie wygląda bardzo ciekawie, trawy i marchwie szczególnie mi się podobają w komplecie

Hej Bożenka ciszę się bo te marchewki baaardzo mnie cieszą dostałam nasionka i szaleje za nimi teraaaa ) a trawy wsadziłam wiosną i jestem w szoku bo wcześniej derenie wykarczowaliśmy i myślałam ,że po mału będzie mi się uzupełniać Rabata a tu taki szał Rozplenic

Tak było delikatnie

a teraz tak

I jest tam jeszcze bliżej betonu Stipa Pony i środkiem Fotergilla i zielony cyprys i zasłonięte

Tak było ...i zapomniałam dodać że wsadziłam Gazanie pod nimi są tulipany ...ciekawe jak będzie zimą mam Gazanie w donicach już wiele lat rozsadzałam i se myślę wsadzę do ziemi żeby zapełnić puste miejsce bo tulipany się schowały

Kordina 09:23, 09 paź 2025

No różnica oszałamiająca. Odnoszę wrażenie, że ten rok wybitnie sprzyjał rozplenicom, mnie również zaskoczyły wielkością i bujnością
eda 15:33, 09 paź 2025

Kordina napisał(a)
No różnica oszałamiająca. Odnoszę wrażenie, że ten rok wybitnie sprzyjał rozplenicom, mnie również zaskoczyły wielkością i bujnością

Bożenko też mi tak się wydaje
eda 15:34, 09 paź 2025

Kolorów coraz więcej

sylwia_slomc... 18:20, 09 paź 2025

Rozplenice kwieciem poszalały Edzia te gazanie to Ci w gruncie zimują?
eda 23:25, 09 paź 2025

sylwia_slomczewska napisał(a)
Rozplenice kwieciem poszalały Edzia te gazanie to Ci w gruncie zimują?

Hej Sylwuś no szaleństwo
nie nie Gazanie mam jeszcze w donicach i te schowam jak co roku a te w gruncie to wiesz zima pogoni taki eksperyment zrobiłam też wyrosły gęsto szkoda ich ale nie mam siły ich ruszać zostaną tak.