Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

jotka 04:37, 17 cze 2014

Eda, widzialam u Kasi wspomnienia ze spotkania u nas. Milo, bo wspomina się przyjemne rzeczy i wydarzenia
Też myślami wracam do tamtego dnia.
Fajny spacerek miałaś, szkoda, że ja już tak nie mogę ...
Tusiala 11:17, 17 cze 2014

The best

Uwielbiam takie klimaty. Jestem ze wsi i zawsze one wywołują u mnie miłe wspomnienia.
Milka 12:05, 17 cze 2014

Przymusowy....ale zdrowy i te widoki po prostu bajeczne, wiesz, sama chętnie bym z Tobą się przeszła
jola54 12:57, 17 cze 2014

Edytko! dziękuję za życzenia...cudne zdjecia robisz
hanka_andrus 14:21, 17 cze 2014

Jeszcze raz wybrałam się z Tobą na spacer między pola. Takmnie nakręciłaś tymi fotkami, że w weekend zamiast do ogrodu w inną stronę chyba smyknę.
Gorzej,jak w znanym miejscu zamiast zbóż znajdę ziemniaki.
Krótki ten tydzień pracusiowy.
eda 14:54, 17 cze 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Gdzie te czasy, gdy z chabrów, maków i kąkoli wianki się wiło?
Edytko, przyjemny, pełen wrażeń spacerek miałaś

tak Basiu człowiek ma tyle na głowie a jak tak idzie sobie i wie dokąd to odcina się od zwariowanego świata i podziwia co ma przed sobą Pozdrawiam
eda 15:00, 17 cze 2014

jotka napisał(a)
Eda, widzialam u Kasi wspomnienia ze spotkania u nas. Milo, bo wspomina się przyjemne rzeczy i wydarzenia
Też myślami wracam do tamtego dnia.
Fajny spacerek miałaś, szkoda, że ja już tak nie mogę ...

widziałaś super ciekawa jestem co Kasia na to ? Tak bym chciała się z Wami znów zobaczyć i uściskać
Spacerki mam często bo Lenka i Mateusz przebywaą w Przedszkolu i w gimnazjum dwa kilometry od domu i jak jest pogoda to wracam na nogach kiedyś rowerem a teraz nie pasuje bo nieraz z Leną busikiem przedszkolnym jadę i wracam pieszo . Żałuję Jolciu bardzo że nie możesz... ale za to możemy razem pooglądać i pogadać buziaki Jolcia
eda 15:04, 17 cze 2014

Tusiala napisał(a)

The best

Uwielbiam takie klimaty. Jestem ze wsi i zawsze one wywołują u mnie miłe wspomnienia.

dzięki Marcia ja ze wsi nigdy nie dam się wyrwać dusiłabym się w mieście a gdybym miała dajmy na to kiedyś balkon w takim mieście to nogi by nie można było wsadzić tyle by było roślin ha ha
to zaglądaj do mnie bo robię wsiowe foty
Buziaki
eda 15:11, 17 cze 2014

irena_milek napisał(a)
Przymusowy....ale zdrowy i te widoki po prostu bajeczne, wiesz, sama chętnie bym z Tobą się przeszła

Irenko Dziękuję pewnie zapraszam lubię towarzystwo i razem na pewno byśmy coś ciekawego pstryknęły Żałuję bo dziś wracałam tą samą drogą ale samochodem z koleżanką ( sprawy zakończeniowe szkolne )i gdyby wolniej jechała zrobiła bym jastrzębiowi na poboczu drogi coś tam skubał buziaki Irenko
eda 15:15, 17 cze 2014

jola54 napisał(a)
Edytko! dziękuję za życzenia...cudne zdjecia robisz

Jolcia przyjemność po mojej stronie dziękuję bardzo jakoś się niektóre udają mój brat mówi że ,, siostra jakość a nie ilość '' i o a ja jak napstrykam to w każdym widzę coś wyjątkowego i szkoda mi z niego zrezygnować ha ha buziaki Jolcia