Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 20:21, 27 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Edzia co Ty pokazujesz takie pięknoty kwitnące i pączki, te owoce fioletowe fajne, co to jest? Faktycznie ciekawe jak te azalie dadzą sobie radę Inny wymiar u Ciebie normalnie hehehehe u mnie cały dzień -3 i chyba w nocy więcej będzie tak jakoś mocno odczuwalne to zimno.
Dobrze, że synek ma tyle mocy i pomagać może Ale pewnie zje też 3 obiady nie ?

No właśnie jeszcze u mnie wszystko szaleje ale zaraz się skończy bo zimno choć jeszcze nie minusowo a teraz mam 2+ i zimny wiatr pewnie doniczkowe po niedzieli albo w sobotę już wyciapnę to i tak długo nie ? także nie ma co nażekać a i tak nie mam gdzie chować na wiosnę nowe będą

Te fioletowe kuleczki to w tym roku kupione Loricora pileata -jakoś tak i ma nie gubić liści specjalnie pod perukowca kupiłam bo na wiosnę późno wypuszcza i goło jest

Synek jak skończył godz temu lekcje to jeszcze rąbie warjat mówi że musi się odstresować a skończy się kichaniem oooo no i co facet już to się nie kłócę no i muły wyrabia ha ha do jedzenia to jak mu zaświeci się w głowie ooo trzeba coś zjeść no i przed spaniem mu się przypomina
eda 20:24, 27 lis 2014

hanka_andrus napisał(a)
Normalnie pięknotki! To nic, że wybiórczo, ale cieszy taki widok, że jeszcze coś żyje. A ta stokrotka afrykańska nie do zdarcia! Buziam.

Dzięki Hanuś zapomniałam jak to się nazywa taka jakś obca nazwa była no i szkoda że jednoroczna buziaki
eda 20:27, 27 lis 2014

ewa004 napisał(a)
U mnie już nic nie kwitnie ,hortki brązowe tylko sterczą
Buziaczki

Ewcia dzięki ale u mnie też dużo czarnego i usuwałam dzisiaj wycinałam trochę tylko takie rodzynki się trafiają no i róże dziś zcięłam bo pączki były może w domu jeszcze powącham buziaki
eda 20:29, 27 lis 2014

jazzy napisał(a)
Ojej, jakie to ładne wszystko, kwitnące, kolorowe Niech ta zima nie przychodzi...

Cieszę się że oko pocieszyłaś ja się trzęsę jak długo to wytrzyma ale wolę już zimę bo robale nas zjedzą Buziaki
eda 20:30, 27 lis 2014

lojalna_ napisał(a)

Wow

Jolcia
eda 20:31, 27 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Śliczne fotki Edytko Pozdrówka

Goniek dziękuję i odpozdrawiam serdecznie
eda 20:33, 27 lis 2014

Wyrobiłam się ech ... Fajnie tak pogadać jeeej co tam robiłyście dziś ? muszę połazić ile dam radę.....idę
Iwk4 21:12, 27 lis 2014

Edytko, samotność ci doskwiera? Kiedy twój wraca? Goopi jest los kobiety w dzisiejszych czasach, gdy za pracą po świecie trzeba gonić.
Mój 9 miesięcy po wypadku w pracy był w domu, czasem było go za dużo, a teraz znów za mało. Tylko, że mój w sobotę wraca do domu
eda 21:13, 27 lis 2014

Spokojnej nocki hrrrr ;D

eda 21:16, 27 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Edytko, samotność ci doskwiera? Kiedy twój wraca? Goopi jest los kobiety w dzisiejszych czasach, gdy za pracą po świecie trzeba gonić.
Mój 9 miesięcy po wypadku w pracy był w domu, czasem było go za dużo, a teraz znów za mało. Tylko, że mój w sobotę wraca do domu

Iwonko mój kiedyś jeździł częściej później w domu ostatnio to co tydzień był i znów na miesiąc a teraz to mówi że ostatni raz ale na dwa miechy wystrzelił o i co zrobić taki nasz los buziaki fajnie że jesteś