Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 14:45, 03 lip 2013

grembosia napisał(a)
Eda, zajrzyj na wątek spotkaniowy.
oki zaraz tam luknę zajrzałam Grembosiu i super to wszystko wygląda tylko że ja jestem niezmotoryzowana M jeździ do pracy i rodzinka mi się rozjechała do pomocy i Lenka jest w złym zdrowiu także czapa ale jak zapuscicie się trochę dalej Zuzia mniej więcej wie to zapraszam
eda 16:14, 03 lip 2013

a to dzisiaj nie mogłam się powstrzymać pozdrawiam serdecznie kochanych odwiedzającychtawułka rojnik wiciokrzew
eda 16:20, 03 lip 2013

hosta i czekam na liliowce a w dalszym planie perukowiec słaby bo zmarzł z zimy
Nati 20:59, 03 lip 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
piękne prawda mnie zawsze przerażało to rozrastanie się ,kiedys walczyłam z taką ozdobną co miała biały pasek po srodku masakra nie mogłam jej wykopać tak mi się rozlazła i od tej pory nie brałam się za trawy aż do pewnej sobotypozdrawiam

coś mi sie wydaje że to taką ci właśnie dałam też ma bialy pasek po środku, jak nie chcesz żeby sie rozrastała sadz ja w donicy bez dna nie pójdzie na szerokość
eda 01:05, 04 lip 2013

Nati napisał(a)

coś mi sie wydaje że to taką ci właśnie dałam też ma bialy pasek po środku, jak nie chcesz żeby sie rozrastała sadz ja w donicy bez dna nie pójdzie na szerokość
nie nie Nati tamtą pamiętam to była innna spoko damy radę
eda 01:07, 04 lip 2013

jotka napisał(a)
Trawki coraz więcej miejsca zajmują w moim sercu

pozdrawiam
ooo jak fajnie widać że lato Jolu !!!!!!!!!!!!!! super awatarek
Debra 10:50, 04 lip 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)

tamaryszek macha do was teraz to już przekwitł szkoda że nie można zatrzymać cyklu paaaaaa

Widzę, że Twój tamaryszek też chyba lubi się pokładać. Ja swój zaplotlam od dołu, prowdząc go na tzw. 'własny pień'. Teraz stoi sztywno, tylko wiechę ma rosochatą od góry. A tak ciągle pod kosiarkę mi wpadał
eda 10:56, 05 lip 2013

Debra napisał(a)

Widzę, że Twój tamaryszek też chyba lubi się pokładać. Ja swój zaplotlam od dołu, prowdząc go na tzw. 'własny pień'. Teraz stoi sztywno, tylko wiechę ma rosochatą od góry. A tak ciągle pod kosiarkę mi wpadał
witaj Debro !!!!!! ja tamaryszka załatwiłam narazie zobaczymy jak się wybroni hi hi pozdrawiam dziękuję za wskazówki jak mi to nie wyjdzie to spróbuję
eda 11:30, 05 lip 2013

taki dziurawiec mam hypericum kielichowaty a to nowy nabytek jak go zobaczyłam musiałam go mieć hypercum calycinum i budleje ale narazie nie widać jak kwitnie purple pink i pink delight
eda 11:38, 05 lip 2013

znalazłam kawałek budleja pink delight