Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 01:53, 07 lip 2013

Debra napisał(a)

Edyto, a co mu zrobiłaś
Czemu on tak powiązany?
witaj Debro szkoda mi było go obcinać i tak wymysliłam że ma puscić pędy do góry i zrobimy miotełkę ha ha zobaczymy jak się zachowa pozdrawiam serdecznie
hanka_andrus 07:41, 07 lip 2013

Miłej niedzieli z rodziną i przyjaciółmi. Ja mam zaplanowaną "leniwą niedzielę" Buziołki!
eda 10:18, 07 lip 2013

hanka_andrus napisał(a)
Miłej niedzieli z rodziną i przyjaciółmi. Ja mam zaplanowaną "leniwą niedzielę" Buziołki!
dziękuję Haniu wzajemnie teraz musisz zbierać siły na spotkanie nie długo u ciebie szkkkkoda że nie mogę fajna różyczka pewnie pięknie pachnie mmmmmm
eda 10:53, 07 lip 2013

miłej niedzieli
Urszulla 12:06, 07 lip 2013

Pozdrawiam niedzielnie, obejrzałam rancho w trakcie zmian i obsadzania
wszystko przed namibo ja też mam niezłe poletko do obsadzania
eda 16:40, 07 lip 2013

Urszulla napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie, obejrzałam rancho w trakcie zmian i obsadzania
wszystko przed namibo ja też mam niezłe poletko do obsadzania
to chyba najlepsze własnie to planowanie ,zmiany ,sadzenie i przesadzanie ja najbardziej to lubię zapraszam ponownie Ulcia ja też będę kibicować piękna lilia dziękuję
zuza12 09:26, 08 lip 2013

Witaj Edytko. Przepraszam, że tak długo mnie u Ciebie nie było. Ale mam teraz trochę za dużo spraw na mojej małej głowie. Jak Ci dzieciaczki podrosną to zobaczysz, że obowiązków wcale nie ma mniej a i problemy poważniejsze. Dobrze, ze wśród kwiatów ma człowiek trochę wytchnienia. Widzę, że ostro pracujesz, nowe rabaty - w przyszłym roku jak wszystko sie rozrośnie, będzie co podziwiać.
Pozdrawiam
eda 09:59, 08 lip 2013

zuza12 napisał(a)
Witaj Edytko. Przepraszam, że tak długo mnie u Ciebie nie było. Ale mam teraz trochę za dużo spraw na mojej małej głowie. Jak Ci dzieciaczki podrosną to zobaczysz, że obowiązków wcale nie ma mniej a i problemy poważniejsze. Dobrze, ze wśród kwiatów ma człowiek trochę wytchnienia. Widzę, że ostro pracujesz, nowe rabaty - w przyszłym roku jak wszystko sie rozrośnie, będzie co podziwiać.
Pozdrawiam
Witam Zuziu i dzękuję za wizytę rozumiem nie zawsze jest czas by zaglądać dlatego jeszcze bardziej się cieszę gdy jednak komus się uda mimo natłoku spraw wpasć a jeszcze fajniej gdy się zna buźiaczki przesyłam i usciski serdeczne miłego dnia i pogody do okoła i w domu paaaaaaaa
eda 10:04, 08 lip 2013

doczekałam się w pogodny poniedziałek otwarcie lili kurcze jeden pręcik już cos zjadło ,no trudno i tak jest piękna pozdrawiam i życzę miłego i spokojnego dnia
Nati 10:49, 08 lip 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
słoneczna sobota i nowe rabatki powstały lawendowa i taka sobie na hosty i dziurawiec

widze że pokusiłaś się na nowe rabatki, fajnie zawsze to już miejsce na coś nowego