witaj Debro szkoda mi było go obcinać i tak wymysliłam że ma puscić pędy do góry i zrobimy miotełkę ha ha zobaczymy jak się zachowa pozdrawiam serdecznie
Miłej niedzieli z rodziną i przyjaciółmi. Ja mam zaplanowaną "leniwą niedzielę" Buziołki!
to chyba najlepsze własnie to planowanie ,zmiany ,sadzenie i przesadzanie ja najbardziej to lubię zapraszam ponownie Ulcia ja też będę kibicować piękna lilia dziękuję
Witaj Edytko. Przepraszam, że tak długo mnie u Ciebie nie było. Ale mam teraz trochę za dużo spraw na mojej małej głowie. Jak Ci dzieciaczki podrosną to zobaczysz, że obowiązków wcale nie ma mniej a i problemy poważniejsze. Dobrze, ze wśród kwiatów ma człowiek trochę wytchnienia. Widzę, że ostro pracujesz, nowe rabaty - w przyszłym roku jak wszystko sie rozrośnie, będzie co podziwiać.
Pozdrawiam
Witam Zuziu i dzękuję za wizytę rozumiem nie zawsze jest czas by zaglądać dlatego jeszcze bardziej się cieszę gdy jednak komus się uda mimo natłoku spraw wpasć a jeszcze fajniej gdy się zna buźiaczki przesyłam i usciski serdeczne miłego dnia i pogody do okoła i w domu paaaaaaaa
doczekałam się w pogodny poniedziałek otwarcie lili kurcze jeden pręcik już cos zjadło ,no trudno i tak jest piękna pozdrawiam i życzę miłego i spokojnego dnia