tawułka dla ciebie Edytko, taka o jakiej mówiłaśjuz zakupiona w Przelewicach wczoraj pióropusze ma jak ta trawa pampasowa podzieliłam kawałek teściowej ale nie wiem czy się przyjmie bo bulwę przecięłam ponoć nie można jej od razu dzielić jak się ładnie przyjmie za rok masz sadzonkę ode mnie
i dalia
u mnie już brak miejsca i mówię teściowej że u niej będę działać przed domem jej chcę zrobić tak jak sobie od szczytu mam włókninę rozmnożyć rośliny kilka kupić a ona nie chce namów ja sama jej wszystko zrobię ale ona chyba trochę specjalnie nie chce mówi że trawa jej się podoba a ciągle na nią narzeka że nie ma kto kosić i że brzydka a teraz ogrodzenie damian zakłada więc przyda się tam ładny zakątek
Witaj Debro ja na ten pomarańcz to caly czas polowałam i udało mi się kiedys już miałam taki kolor tylko słabo przetrzymywał zimę i zawsze mocno musiałam go przycinać i w końcu padł zobaczymy jak ten siedzi teraz wraz z bratankami w alei pięciorników Debro ten co kiedys miałam to jak pokazywały się kwiatki to były jak malowane mazakiem z przebarwieniami cudo u mnie w tym roku późno pięciorniki zaczęły kwitnąć ,zawsze je podcinam na wiosnę,pomału się zaczyna buźiam
aaaa dojżałas wczoraj szalałam i tesciu nie mógł na mnie patrzeć i tak pięknie mi pomógł super wyszło nie strasznie jestem zadowolona a wieczorem ....lampeczki miodzio musisz zobaczyć