Przeczytałam u Hani, że wstawisz dziś zdjęcie przebarwionego sumaka i ta zapowiedź przyciągnęła mnie tu
Sumak piękny ma gęste i duże liście o przepięknych kolorach, a i pozostałe fotki jesieni w twoim ogrodzie też zasługują na pochwałę
moje sumaki chyba są zbyt stare, bo mają mniej liści i mniejsze, ale wybarwiły się na piękny czerwony kolor
pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie dziewczynki jesteście niezawodne Dziękuję że zerknęłyście do mnie dobrej nocy życzę Hanuś,Nati, Kasiu,Debruśia i Aniu -wpadnę zobaczyć twoją czerwień i postaram się odwiedzić was wszystkie dobrej i spokojnej nocy mamy pełnię i pachnie śniegiem
a szukam sobie roboty już bym cośprzesadzała trochę wczoraj porobiłam ale już mam chrabkę na noweżurawki, ale teraz to szkoda zamawiażeby nie zmarzły, no i bidna jestem
Debruśia przyroda poradzi sobie teraz pewnie zbiera siły i opije się i ogrzeje na zapas pozdrawiam wiosennie tej jesieni a teraz ciekawostka która trawa tak kwitnie i dodają ją do bukietów w kwiaciarni bo nie wiem może Wy wiecie ? trudno było zrobić fotę wyraźnie bo błyszczała