Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 08:20, 28 cze 2016

hanka_andrus napisał(a)
A jaka profesjonalna wiązanka! Wow! Jak od florystki! Gratuluję!

Haniś dziękuję bardzo dziś robię następną sezon wakacyjny to sezon imieninowy w mojej rodzinie
eda 08:33, 28 cze 2016

barbara_krajewska napisał(a)

Róże, czy w słońcu, czy w deszczu piękne! Zachwyciłam się perukowcem i ciekawą odmianą tamaryszka!
A zadbany warzywnik zrobił na mnie wyjątkowe wrażenie.

Basiu kochana jesteś dziękuję bardzo róże biedne teraz po opadły deszcze dobiły ale teraz będą mocniejsze perukowiec szaleje prawda nie obcinam go na wiosnę chyba że boki , tamaryszek albinosek jak go kupowałam nie przypuszczałam że będzie taki atrakcyjny cieszę się jego białością i przyznam się że ciągle go męczę cięciem
Basiu warzywniak zarośnięty bije zielenią ale przyznam że wzmocnił się po deszczach dziś biorę się za niego wczoraj w kwiatach szalałam i jeszcze nie obrobione ale wiesz Basiu bardzo fajnie wychodzi zielsko jak jest chwila to można buszować
eda 08:35, 28 cze 2016

Milka napisał(a)

Świetny plażing
A warzywniak wzorcowy powiem, że jukom też nic nie brakuje, bardzo bujny ogród. No i maczek pełny czerwony mnie zachwycił też

Irenka dzięki bardzo Czekamy teraz na słońce choć mi się nie spieszy prędzej dzieci hii dziś pochmurno ale jest przynajmniej czym oddychać maczki się kłaniają
hanka_andrus 09:29, 28 cze 2016

Zajrzałam, a tu pielenie w planie! Dobrze przy domu, pada - chowam się, słońce- wyłażę do roboty.A ja, zanim dojadę to pogoda może kilka razy się zmienić.

Miłego dnia!
eda 15:48, 28 cze 2016

Hanuś pielenie nie wyszło kurcze zaraz będę świętować i bukiecik dla tatusia zrobiony ...łubin zakwitł jednoroczny i pierwsza lilia poszła do bukietu pysznogłówka prawie na wyjściu...różyczka różowo czerwona pięknie się uśmiecha pogoda w kratkę ale ciepło i pada co jakiś czas miłego dnia buziolki

eda 15:50, 28 cze 2016

hanka_andrus 16:01, 28 cze 2016

Ekspresowo zadziałałaś, i komentarz też jak teleekspres! Miłego świętowania! Pozdrawiam seniora i również życzę dużo zdrowia na dalsze lata

Ogród masz śliczny kwiecisty!
hanka_andrus 16:01, 28 cze 2016

Ekspresowo zadziałałaś, i komentarz też jak teleekspres! Miłego świętowania! Pozdrawiam seniora i również życzę dużo zdrowia na dalsze lata

Ogród masz śliczny kwiecisty!
eda 16:40, 28 cze 2016

Dziękuję dziękuję Hanusia przekażę oczywiście idziemy z książką o ptaszkach ...tatę interesowała budowa i potrzeby gniazdowe czy mieszkaniowe ...o kurcze jeszcze nie opakowałam lecę

eda 08:08, 29 cze 2016

lejeee...komu deszczu ?