Tak tak cudowna kobietka ...miałam dziś wyciąć arbuzy nie wszystkie są wyrośnięte dość ale takie słońce jest że jeszcze poczekam chyba nie zmarzną w nocy jutro ciachnę
Ale śliczne masz jabłuszka, Ja mam dwie gruszki, było 1 jabłko, ale ktoś ukradł, miałam też 30 dkg czereśni i ok 1 kg wiśni, ale winogronek miałam całe wiaderko. Mam też 1 dynię i mnóstwo cukini. Pozdrawiam
Ana dzięki kochana chryzantemy czy marcinki ha ha ważne że cieszą hiii Wycięłam słoneczniki te już brzydkie i trochę odkryły się jesienne kwiatki arbuzy też wycięłam już dziś mam zamiar sadzić tulipki wczoraj nie wyrobiłam się słońce jest to dam radę wczoraj deszcz mnie wygonił Buzialki
Dziękuję Yolcia pierwsze zobaczymy czy następny sezon będzie taki łaskawy
To miałaś różnorodność owocowania super ja miałam cztery czereśnie w pierwszym roku dla każdego po jednej a w tym roku to już było prawie po cztery Buziolki
Witaj Elcia wiesz nie pamiętam ale już ciepło dosyć było chyba początek lata albo ciepła wiosna zobaczę po zdjęciach ...wysiałam do dużych doniczek takich korytek wiesz ,i teraz wiem że za długo trzymałam właśnie w nich bo zanim zacznie puszczać pędy bo zaraz po tym puszcza arbuz kwiatki to trzeba do gruntu wsadzić wtedy mają więcej wartości z ziemi ziemia z kompostownika lubią ciepło ja zrobiłam parawanik i lubią dużo wody teraz wiem że dojrzałe są gdy mają bardzo ciemną zieloną skórkę nie ważne jaka wielkość zaraz wstawię foty bo była degustacja ostateczna i trochę do lodówki
dziękuje awatarek chyba wiosenny kochana jesteś