Aniaaa
dziś miałam robić porządek w ogrodzie. Przyjechaliśmy z miasta, zrobiłam obiad i już wychodziliśmy ....a tu zaczyna padać

Karol uciekł do domu, a ja chociaż bratki posadziłam. Dokupiłam jeszcze róże, chyba taką herbacianą, no i szklarenkę do wysiewu nasion. Ziemi mi brakło i nasion nie siałam. A te bratki to zeszłoroczne, ale kupiłam podobne

a o jakim zdjęciu piszesz?
Dominiko
bratkowo zrobiło się dziś

posadziłam w sumie do donic 16szt.
Ula
witaj u mnie.W tym roku trawa będzie napowietrzona, zobaczymy czy to coś da. Ławeczka też czeka na swoje miejsce na przystankowej. Teraz stoi na tarasie
Sylwia
bratki z tamtego roku. Dziś dopiero kupiłam i wsadziłam do donic. Mus fotki porobić. Moja magnolia jeszcze w donicy, szukam dla niej miejsca. A jak już wymyśliłam, to okazało się, ze idą tam kable od prądu

I znowu nie wiem gdzie ją wsadzić, a tu jeszcze 9 róż mam do wsadzenia.
Gonia
ach, ta dzisiejsza pogoda...popsuła mi plany. Jutro też ma padać, będę szyła kurki albo prasować. Wczoraj jak byłam po mamę, to widziałam altanę. Fajna, podoba mi się. Niech się ciepło zrobi, to będziemy tam kawkę pić

Dziś byłam farby wybrać i kupiłam też do mebli we wiatrołapie. W niedzielę wpadnę do Ciebie po obiedzie

U Ani też już byłam