Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Kindzia 12:42, 15 mar 2017

Kupiłam w zeszłym roku dwie magnolie...a nie miałam miejsca Jedna siłą rzeczy na wielkim wygwizdowiu posadzona...aż jestem ciekawa jak da radę. Bardzo mi będzie szkoda jak nie da rady, bo to pięknota jest...Satisfaction się zwie
Mag's Pirouette jest w bardziej zacisznym miejscu, pewnie jej łatwiej będzie
lojalna_ 13:07, 15 mar 2017

Ławeczka jest super ale kolor. Coś tak ten jezor wystawiła? Zmarznie Ci ))
21:28, 15 mar 2017
Zajrzysz jutro?
Uszykować Ci nasiona?
Narobiłam się dziś..
Nie wiem co mnie nie boli ale chyba włosy tylko
Donia72 16:52, 16 mar 2017

Kindziu, cały czas się zastanawiam gdzie wsadzić tę magnolię. Jeszcze dostanę kielichowca i też będę latać po ogrodzie i szukać miejsca.

Jolka, nich się cieplej zrobi, to cały zakątek będzie wystrojony a tak ławeczka czeka na tarasie.

Aniaaa-siostra, zajrzałam A jakie nasionka masz? Ja też muszę wreszcie zabrać się za porządki w ogrodzie, a w poniedziałek jeszcze dochodzi malowanie w domu

09:44, 17 mar 2017
Hej Siostra
Jak tam działacie w ogródku?
My zaraz idziemy.
Ale dziś wcześniej skończymy bo Dzieci przyjeżdżają i trzeba przy kuchni postać
A wiadomo żarełka mamusi spragnione

Ale masz śliczne bratki,fajne oczka mają.
Tak się wczoraj zagadałyśmy,że tylko o kielichowcu Ci powiedziałam a nasion nie dałam.To w poniedziałek weźmiesz.Trawy i bylinowe mam.

Zdjęcie to hit,o kurczątko Padniesz ze śmiechu...
Malowanie przesuwamy na..po Świętach I już się boję...

Kawa na pobudkę My już po kawce.

Dominika11 09:59, 17 mar 2017

bratkowo - slicznie
ogrodula 11:41, 17 mar 2017

Witaj piękna dywanowa trawka u Ciebie rabatki zadbane śliczne, ławeczka nic dodać nic ująć.Pozdrawiam
sylwia_slomc... 12:52, 17 mar 2017

Bratki w ślicznych pojemniczkach posadziłaś
Magnolie teraz mają z dnia na dzień większe pąki
gosika67 19:37, 17 mar 2017

Hej siostra gdzie jesteś? co się ociągasz. Ja przed deszczem zdążyłam zrobić porządek w trójkącie, powyciągałam agrowłókninę spod kory. Jutro jak nie będzie lało rzucam się w wir pracy, u Ani już działają, trawnik zrobiony, krzewy obcięte, a ja z robotą w lesie.
Donia72 21:06, 17 mar 2017

Aniaaadziś miałam robić porządek w ogrodzie. Przyjechaliśmy z miasta, zrobiłam obiad i już wychodziliśmy ....a tu zaczyna padać Karol uciekł do domu, a ja chociaż bratki posadziłam. Dokupiłam jeszcze róże, chyba taką herbacianą, no i szklarenkę do wysiewu nasion. Ziemi mi brakło i nasion nie siałam. A te bratki to zeszłoroczne, ale kupiłam podobne a o jakim zdjęciu piszesz?

Dominiko bratkowo zrobiło się dziś posadziłam w sumie do donic 16szt.

Ula witaj u mnie.W tym roku trawa będzie napowietrzona, zobaczymy czy to coś da. Ławeczka też czeka na swoje miejsce na przystankowej. Teraz stoi na tarasie

Sylwia bratki z tamtego roku. Dziś dopiero kupiłam i wsadziłam do donic. Mus fotki porobić. Moja magnolia jeszcze w donicy, szukam dla niej miejsca. A jak już wymyśliłam, to okazało się, ze idą tam kable od prądu I znowu nie wiem gdzie ją wsadzić, a tu jeszcze 9 róż mam do wsadzenia.

Gonia ach, ta dzisiejsza pogoda...popsuła mi plany. Jutro też ma padać, będę szyła kurki albo prasować. Wczoraj jak byłam po mamę, to widziałam altanę. Fajna, podoba mi się. Niech się ciepło zrobi, to będziemy tam kawkę pić Dziś byłam farby wybrać i kupiłam też do mebli we wiatrołapie. W niedzielę wpadnę do Ciebie po obiedzie U Ani też już byłam