Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

boguslawa_ma... 19:03, 16 mar 2018

Dawno u ciebie nie byłam,nie mogłam cię poznaćPozdrawiam
gosika67 15:19, 17 mar 2018

Jestem ciekawa orlików jakie kolory będziecie miały.Ja nie mam do nich szczęścia, zawsze gąsienice. Arabella u mnie kwitła dużo i długo, Krakowiak w ogóle, muszę go przesadzić.Magnolia Susan ma pąki, okryłam ją.Trochę cebulowych wyszło.A tak nuda w ogrodzie, szaro, zimno.
gosika67 15:20, 17 mar 2018

Te białe to róże? Ładną kompozycję zrobiłaś,u mnie też dużo fioletów i bieli w ogrodzie.
gosika67 17:58, 17 mar 2018

Donczewita gdzie Ty jesteś, na wyjeździe? Kiedy do mnie zajrzysz?
gosika67 18:29, 17 mar 2018

Przeszło ci przeziębienie?
Kupiłam w w markecie dziś derenia kousa, co prawda nie za duży ale szybko może urośnie.
Donia72 19:58, 17 mar 2018

Moje kochane siostrzyczki, zapraszam do siebie Pomożecie mi z wymyślaniem zmian na rabatachw końcu starsze jesteście i macie więcej doświadczenia
Donia72 20:02, 17 mar 2018

Aniaaa napisał(a)
U nas też zimno i śnieży,tak samo jak u Was.Wszak to raptem parę kilometrów
Zmień awatarek już na wiosenny
Clamatisy ładne,ten na drugim zdjęciu to 'Arabella'? Nie widziałam tej róży u Ciebie
Magnolia ta pierwsza to była 'Susan',trzymałaś ją w garażu wtedy przez zimę a ta druga to 'Royal Star'.

Teraz też jest zimno, bo jest wiatr....a wiadomo...gdyby nie wiatr
Awatarek zmienięPowojnik to chyba Arabella, a róża jakaś pnąca biała, muszę zobaczyć na etykietkę. Teraz już wiem która magnolia jest która
Idę malować karnisz z kuchni....na czarno mam nadzieję, że będzie dobrze
Donia72 20:06, 17 mar 2018

gosika67 napisał(a)
Jestem ciekawa orlików jakie kolory będziecie miały.Ja nie mam do nich szczęścia, zawsze gąsienice. Arabella u mnie kwitła dużo i długo, Krakowiak w ogóle, muszę go przesadzić.Magnolia Susan ma pąki, okryłam ją.Trochę cebulowych wyszło.A tak nuda w ogrodzie, szaro, zimno.

Też czekam z niecierpliwością na orliki od Ciebie, chociaż w tamtym roku już kwitły, ale tak pojedynczo. Gąsienice też mi zżerają liście, ale Karol zbiera je ręczniebleee.Arabella kwitła dość ładnie, inne też. W tamtym roku za radą siostrzaną ciachnęłam je i muszę stwierdzić, że to było dobre dla nichMagnolia też u mnie ma pączki, cebulowe też wyłązą, mam nadzieję, że te mrozy im nie zaszkodzą
Donia72 20:08, 17 mar 2018

Aniaaa napisał(a)
Moje orliki co roku listki też mają zjadane przez gąsienice.Szukam oprysku eko na nie.Może pokrzywa da radę.
Gosia w tamtym roku te od Ciebie mi kwitły
Nad powojnikiem 'Arabella' cmokam

U mnie Karol zbiera te gąsienice....ręcznie...blee!U mnie też kwitły Gosiowe orliki, ale tak pojedynczo. Mam nadzieję, że w tym roku dają popis
Donia72 20:09, 17 mar 2018

gosika67 napisał(a)
Donczewita gdzie Ty jesteś, na wyjeździe? Kiedy do mnie zajrzysz?

Jestem, siedzę w domu, kombinuję i zaraz idę malować karnisz Wybieram się po niedzieli do Ciebie dam znać