Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Piaskownia na zakręcie

Piaskownia na zakręcie

Ivvvona 21:51, 22 wrz 2014

Ewo, podglądam co u Ciebie, idziesz jak burza - i w pracach ogrodowych i w zakupach. Ogród nabiera już kształtów, w przyszłym roku będzie co podziwiać. Pozdrawiam
laurowisnia 11:10, 23 wrz 2014

Będę szukać podobnych marcinków, ja kupiłam kiedyś niskie i pozostały niski więc jest nadzieja.
Liliowce ładne wybrałaś, chętnie bym poszła w Twoje ślady, ale się już wyleczyłam.
GorAna 22:18, 23 wrz 2014

Ewciu, te lilowce ppowalają....mam nadzieję, że w przyszłości zrobię sobie rabatkę bylinowa
Pozdrawiam
ewsyg 22:22, 23 wrz 2014

Ivvvona napisał(a)
Ewo, podglądam co u Ciebie, idziesz jak burza - i w pracach ogrodowych i w zakupach. Ogród nabiera już kształtów, w przyszłym roku będzie co podziwiać. Pozdrawiam

Iwonko, złoszczę się bo czasu mi brak na działkę. W sobotę mam umówionego geodetę i mnóstwo pisania do pracy. Jak to wszystko pogodzić ?
ewsyg 22:24, 23 wrz 2014

laurowisnia napisał(a)
Będę szukać podobnych marcinków, ja kupiłam kiedyś niskie i pozostały niski więc jest nadzieja.
Liliowce ładne wybrałaś, chętnie bym poszła w Twoje ślady, ale się już wyleczyłam.

Agatko, wiem, że są niskie białe marcinki. Mam nadzieję, że to te
Z liliowców chyba nigdy się nie wyleczę
ewsyg 22:25, 23 wrz 2014

GorAna napisał(a)
Ewciu, te lilowce ppowalają....mam nadzieję, że w przyszłości zrobię sobie rabatkę bylinowa
Pozdrawiam

Liliowce to wdzięczne byliny. Maja piękne kwiaty, a kiedy nie kwitną ich liście tez są ozdobne, takie małe zielone fontanny
gierczusia 22:29, 23 wrz 2014

Ewka .. Ale szaleństwo u Ciebie .. Poczytałam i o morwie i zobaczyłam lilie i tulipany liliokształtne ( łooooo matulu , jęzora se można połamać .. ale teraz jaka mądra jestem )

Super Ewciu .. Dzięki za tyle przeróżnych informacji a jak Ci te wszytskie cebule wylezą to dopiero bedzie łaaa

Buziole

Zakupię obornik ... a co .. Jak saśiedzi będą mnie gonić to mnie przenocujesz coooo ??
laurowisnia 09:04, 24 wrz 2014

Ewo ale nornice mają dużą siłę perswazji, nie mam połowy tego co kupiłam, a te kępy co są to są o połowę mniejsze albo i więcej gdyby nie one. Na szczęście jest mnóstwo roślin, którymi można się pocieszyć.
Kindzia 19:49, 24 wrz 2014

U Ciebie o marcinkach
Moje dopiero kwitnąć zaczynają. Ciekawa jestem nowych różowych, jeszcze w pąkach. Jakieś takie inne od typowych marcinków...

Pozdrówka
Ivvvona 20:13, 24 wrz 2014

ewsyg napisał(a)

Iwonko, złoszczę się bo czasu mi brak na działkę. W sobotę mam umówionego geodetę i mnóstwo pisania do pracy. Jak to wszystko pogodzić ?

Rozumiem Cię doskonale, bo i ja mam mało czasu na ogród, a mnóstwo cebul czeka na posadzenie. Ogólnie po narodzinach wnuka nie wyrabiam się czasowo z niczym.
Przydałby się tydzień wolnego i ładna pogodaPozdrawiam