Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Piaskownia na zakręcie

Piaskownia na zakręcie

GorAna 22:31, 17 sie 2013

ewsyg napisał(a)
Przygotowuję się do stanu "ogrodowego spoczynku" Tworzę matecznik. Wiosną mam nadzieję ruszę na całego.

Roślinki zadołowane, opisane. Potem tylko okryje je lepiej suchą trawą na zimę.

Ale będzie pracy na wiosnę a nie możesz już teraz posadzić w odpowiednie miejsce, żeby zaoszczędzić sił?
Pozdrawiam
boguslawa_ma... 22:34, 17 sie 2013

To też w tej szkółce kupiłaś tą VANILI za ile ja kupilam u Kapiasów za 16 zł a dziś w OBI były po 39 zł.
ewsyg 22:39, 17 sie 2013

jambosana napisał(a)
Z powodu pieska współczuje i rozumiem, mam psy od zawsze, więc taka strata jest mi znana, choć zawsze boli i to boli inaczej, tak jak różni są nasi czworonożnie przyjaciele.

Cudne zakupy ! Ja mam stosunkowo niedaleko i na pewno wybiorę się do polecanej szkółki. Mają faktycznie przeogromny wybór. Dziękuję za namiary, bo nie cierpię robić kwiatowych zakupów przez internet. Nieraz takie bidule dostałam, że cud, że się przyjmowały.

Bardzo dziękuję za odwiedziny i słowa współczucia. Skoro masz niedaleko to jesteśmy sąsiadkami. Zakupy u tych cudownych ludzi gorąco polecam, na pewno wrócisz zadowolona. Pozdrawiam cieplutko
ewsyg 22:40, 17 sie 2013

GorAna napisał(a)

Ale będzie pracy na wiosnę a nie możesz już teraz posadzić w odpowiednie miejsce, żeby zaoszczędzić sił?
Pozdrawiam

Niestety nie mogę.
ewsyg 22:43, 17 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
To też w tej szkółce kupiłaś tą VANILI za ile ja kupilam u Kapiasów za 16 zł a dziś w OBI były po 39 zł.

Nie w tej szkółce, oni tam mają tylko byliny. Nie pamiętam gdzie ją kupiłam i za ile. W tym roku sporo kupowałam i w różnych miejscach. Na pewno nie była droga. Potrzebuję sporo roślin, więc staram się kupować niedrogie, mogą być mniejsze, ale cena jest ważna.
Dasia 23:19, 17 sie 2013

Współczuję straty psa
Widzę, że niezłe zakupy w tej szkółce, którą polecałyśmy zrobiłaś. Ja mam do nich za daleko, zostaje jedynie Internet
viva 23:39, 17 sie 2013

Ewo, troszke nadrobiłam u ciebie zaległości
Współczuję utraty psa, człowiek tak się zżywa ze zwierzętami.
Zakupy zrobiłaś super, ja niestety nie mam blisko szkółek bylinowych, zdana jestem na zakupy internetowe, a z tych nie zawsze jestem zadowolona. Uwielbiam chodzić po szkółkach, można oczy nacieszyć do woli.
Znam ofertę internetową tej szkółki, gdzie robiłaś zakupy ale czy wysyłkowo będzie to samo?
ewsyg 23:57, 17 sie 2013

Dasia napisał(a)
Współczuję straty psa
Widzę, że niezłe zakupy w tej szkółce, którą polecałyśmy zrobiłaś. Ja mam do nich za daleko, zostaje jedynie Internet

Dasia, jestem Wam bardzo wdzięczna. Wiosną też do nich pojadę po prymulki, kosaćce i piwonie.
ewsyg 23:58, 17 sie 2013

viva napisał(a)
Ewo, troszke nadrobiłam u ciebie zaległości
Współczuję utraty psa, człowiek tak się zżywa ze zwierzętami.
Zakupy zrobiłaś super, ja niestety nie mam blisko szkółek bylinowych, zdana jestem na zakupy internetowe, a z tych nie zawsze jestem zadowolona. Uwielbiam chodzić po szkółkach, można oczy nacieszyć do woli.
Znam ofertę internetową tej szkółki, gdzie robiłaś zakupy ale czy wysyłkowo będzie to samo?

Viva odpowiedziałam u Ciebie. Myślę, że będą takie same.
boguslawa_ma... 07:58, 18 sie 2013

Ewa ta moja brzoskwinia to RELANCE my robimy błąd że nie przerywamy owoców i wtedy jest dużo i są małe