Cały czas mam zamiar założyc swój własny wątek ale wiesz zawsze jest jakaś wymówka to czasu brak to sie nie chce ale muszę to nadrobić. Liliowce masz przepiękne!
Liliowce były zrywane wieczorem, wiec wiele nie straciłem bo na drugi dzień i tak już nic z nich nie ma.
Bukszpan mógł przy okazji zakwitnąć. Teraz męczę się z wyborem kolejnych liliowców
Miałem tak kiedy zakładałem pierwszy wątek na innym forum, ale nie podobało mi się tam. Teraz jestem zadowolony, że trafiłem na ogrodowisko i zostane tu napewno na długo
Lukasz jestem pod wrażeniem twojego ogrodu. Kolekcja żurawek imponująca, wszystkie mają swoje nazwy, co nie jest takie częste. Bardzo podobało mi się jak opisałeś swój dom. Często oglądam Domo +, tam pokazuję takie modernistyczne mieszkania. I masz rację, wcale nie muszą być zimne, wręcz przeciwnie. Pozdrowienia.
O, jaki ładny ogródek! I liliowce i lilie piękne, ja mam na razie po kilka jednych i drugich, ale już zachorowałam na nie choroba nieuleczalną i na wiosnę obkupię się w znacznie więcej