Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :) » Edycja postu

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

tusiawka 23:26, 21 lis 2014

Obie fajne, teraz czekam jak je ozdobisz.
Moja ma być znacznie mniejsza ale mocno poozdabia mini ozdobami.
Jutro idę wycinać leszczynowe patyki, na szczęście mam je za płotem.
babka 23:35, 21 lis 2014

Luki napisał(a)
Skończyłem drugą choinke i teraz można sobie porównać, która ładniejsza.
Jak dla mnie ta druga o wiele lepsza, w tej sprawie jednak wygrało co za dużo to nie zdrowo i przy okazji ile gałązek na tej pierwszej się zmarnowało.

Jak dla mnie wersja fit jest o niebo ładniejsza, taka subtelna i przypomina choinką, ta pierwsza bardziej taki stożek. Ale nie pogardziłabym zadną z nich Masz chopie dryg
Mille 00:27, 22 lis 2014

A mi się podobają obie.
Planujesz dać lampki czy same ozdoby? Przepraszam, jeśli już pisałeś, jakoś nie mogę ogarnąć wątku, taki tu ruch ostatnio.
Gdzie ja byłam, jak rozdawano takie zdolności...
AlKa 10:03, 22 lis 2014

Super choinki wyszły. Nawet nam pomysł gdzie u mnie by taka pasowała.
Kindzia 10:53, 22 lis 2014

Nieustająco mnie zadziwiasz...zdolniacha jesteś!!!
agata19762 11:55, 22 lis 2014

miłego dnia Łukasz
Ewa777 12:05, 22 lis 2014

Łukasz, a może da się jeszcze odchudzić tę choinkę, która Ci się nie podoba.
Luki 12:07, 22 lis 2014

Agato bardzo dziękuje i na prawdę warto spróbować. Dzisiaj w świetle dziennym ta bardziej ażurowa ładniej wygląda

Iwonko przynajmniej z jedną rzecz wyrobiłem się w obiecanym terminie...
Dziękuje bardzo.

Marto grubszą muszę troszkę wyrównać bo nierówności mnie irytują
Jedna będzie przyozdobiona na złoto czerwono. Druga będzie pomalowana na biało i dekoracje w kolorze srebra i czerwieni. Najwcześniej jednak w przyszłym tygodniu.
Leszczyna nadaje się do tego idealnie bo po zaschnięciu robi się sztywna, ale nie krucha.

Olu tak to jest słuchałem mamy siedzącej obok, która tylko co chwile mnie drażniła... 'tu jeszcze dziura, tu jeszcze dodaj, jeszcze tu zasłoń' a teraz podoba jej się bardziej ta druga. Nie ma tak dobrze jak chciała tak ma

Mileno myślę nad lampkami, ale chyba pozostanie bez bo kabelki by mnie denerwowały chyba, że od środka podświetlę.

Alka to teraz po gałązki i do roboty Instrukcja jest (mam nadzieję, że czytelna i wyczerpująca)

Kasiu miło mi, że kogoś moge zaskoczyć

Agato dziękuje i również miłego dnia życzę.

Ewo właśnie nie da się bo gałązki wiązane w zeszłym tygodniu już zaschły i będą się łamać, ale ja już sobie z tym jakoś poradzę

Dzisiaj jestem jak zombi. Musiałem o drugiej w nocy odebrać rodziców z imprezy i jeszcze na dodatek miałem wczesną pobudkę... nie ma litości
agata19762 12:14, 22 lis 2014

Luki widzę, że masz już pomysł na wykończenie choinki...
ja swoją też białą farbą potraktuję...

dobrze, że tu wpadłam ...
cyma2704 12:41, 22 lis 2014

Instruktaż super, choinki piękne, mnie też ta chudsza się bardziej podoba.

Jak to nie chwalą i nie doceniają, jakby prace były dawkowane raz w roku, albo rzadziej, to by zauważali, a tak to rutyna.

Ja swoich Panów chwalę jak dołek na roślinę wykopią, a jakby takie rzeczy robili to bym z megafonem po wsi biegała.

Bardzo lubię tu bywać.