Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Może niedoskonały ale.....

Może niedoskonały ale.....

Martynek 08:54, 17 lut 2014

Bardzo,bardzo dziękuję Michalino za szybką odpowiedź.Czyli lepiej będzie wyglądała jedna odmiana,nie łączyć Alabastra z np. Lions Rose? Przepraszam,że męczę,ale bardzo chciałabym poznać Twoje zdanie. Bardzo dziękuję.
Ola54 09:09, 17 lut 2014

Nie łącz...ja tak zrobiłam z Kosmosem Petticoat i Diamantem i to nie wygląda ciekawie.Trudno się delektować widokiem.Każdy rośnie i kwitnie inaczej.Natomiast jeden gatunek posadzony razem wygląda jak wielki bukiet.
Moje powinnam poprzesadzać i pogrupować inaczej ale brakuje mi ....chęci
Martynek 09:13, 17 lut 2014

Jesteś kochana ,dziękuję bardzo.
Ola54 14:20, 17 lut 2014

Martynek napisał(a)
Jesteś kochana ,dziękuję bardzo.

nie ma sprawy też kiedyś pytałam i pytam nadal
Agania 21:54, 22 mar 2014

Dawno u Ciebie nie byłam, nie odzywasz się, mam nadzieję, że wszystko w porządku, gorąco pozdrawiam wróc do nas bardzo mi ciebie brakuje, nie zapominam o tobie i o twoich różach

buziaki
Ola54 18:00, 25 mar 2014

Agania napisał(a)
Dawno u Ciebie nie byłam, nie odzywasz się, mam nadzieję, że wszystko w porządku, gorąco pozdrawiam wróc do nas bardzo mi ciebie brakuje, nie zapominam o tobie i o twoich różach

buziaki

Agatko,miło mi
Jest w porządku,walczę z różami z przycinaniem, wycinaniem z oczyszczaniem rabat z zielska a,że moje możliwości są ograniczone więc co dzień po trochu.Teraz pogoda przerwała trochę moje prace i odpoczywam.
Powoli robi się zielono i czekam na czerwiec.Zdjęć nie robię bo jeszcze nie ma co ale wkleję mojego hiacynta ci nigdy nie przekwitnie

Kupiłam tylko trochę jednorocznych i to chyba wszystko.Więcej nie planuję
I wobec powyższego nie bardzo jest o czym pisać ale na Ogrodowisku bywam, czytam i zazdroszczę zapału
Agania 22:45, 28 mar 2014

Misiu, gdzieś ty, wiosna, pora się obudzić i smutki odrzucić, kochana, gdzie twoje róże i klonik reanimowany
Ola54 12:14, 02 kwi 2014

Agania napisał(a)
Misiu, gdzieś ty, wiosna, pora się obudzić i smutki odrzucić, kochana, gdzie twoje róże i klonik reanimowany

Agatko,smutków nie mam jedynie brak [jeszcze] chęci do prac "polowych"
Klonik w donicy przetrwał i bardzo się cieszę bo może w tym roku się nim nacieszę

]
Ola54 14:35, 08 kwi 2014

Trochę wiosny ciepłej
zielsko ale bardzo lubią je bzykające pewnie miododajne więc na razie nie wyrywam

kolejna stołówka dla pszczół i innych

i dodatkowy bonus - błękitne niebo

widok w oknie- renkloda na starcie

oleander wyjęty z piwnicy

pelargonie- przetrwały na parapecie w domu i na razie postawiłam z drugiej strony

tulipan,szafirek i piwonia

i nie mogłam sobie odmówić
grembosia 20:46, 08 kwi 2014

Twoim ogrodem, to normalne, że można się zachwycać, ale mnie prócz tego urzekły stylowe wnętrza domu.
Pozdrawiam wiosennie