Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Może niedoskonały ale.....

Może niedoskonały ale.....

Milka 08:45, 30 wrz 2013

Piekna jesień i stylowe wnętrza u ciebie
Ola54 13:11, 30 wrz 2013

irena_milek napisał(a)
Piekna jesień i stylowe wnętrza u ciebie

Irenko dziękuję, i bukiet jesiennych kwiatów dla Ciebie

Milka 12:42, 02 paź 2013

dziękuję, sliczne i jaka róznorodność
akanta 21:52, 23 paź 2013

Michalina napisał(a)
Ale je tzw. różane- tu już nic nie bede poprawiać .No może żeby było bardziej ogrodowiskowo to wiosna kanciki jakieś popełnię
Jeszcze zielono

juz prawie,prawie

[img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/43/439080/original.JPG[/img]

to są te szersze , gorzej jest w środku. Jednej z rabat zrobiłam obwódkę z lawendy i niestety sporo skosił bo .....I te środkowe muszę z nim uzgodnić jak zrobić żeby mu było łatwiej

Szałowa ilość róż Michalinko.A ten ostatni widok-BOSKI ! Chyba nie wybierasz opadłych liści z takiej ilości krzaków.No zadbać o to wszystko -tego nie zazdroszczę ale widoku tak.Brak czasu Michalinko ale zaglądam i pozdrawiam.
Ola54 16:14, 27 paź 2013

Witaj Aniu
Odpowiem tak- nie robię nic.N. Liście koszą panowie te między różami zostały, nic nie wycinam czekam tylko jak pogoda minusowa się ustabilizuje i zrobię kopczyki na te najbardziej wymagające.
Hortensje zostawiłam "na zimę"

i poobrywałam to co nie zdążyło się rozwinąć

brzozy osiągnęły stan na jaki czekałam-blaszki złota kołyszące się na wietrze

dereń zaraz pokaże czerwone pędy

berberysy i tawuły czarują kolorami

ognik

miodunce jesień niestraszna

Taki był stan na piątek i niewiele się zmieniło

Nic nie kupuję ,nic nie sadzę jedynie 10 tulipanów poszło do ziemi. Staram się za mocno nie wczytywać w wątki żeby nie mieć pokus.Czekam na wiosnę i nowe "chęci"
Agania 19:22, 02 lis 2013

Michalinko, jak postępować z różami, to czytam u Ciebie, że tylko te najbardziej wymagające i cenne okrywasz i kopczykujesz, pewnie u siebie tez tak zrobię, jak eM postara się o strisz na róże będę szczęśliwa, a jak u Ciebie jesień, czy Ci się podoba, bo mnie bardzo, o zimie nawet jeszcze nie myślę
iwonadm 19:11, 11 lis 2013

witam
z zachwytem odwiedziłam Twój piękny ogród
też jestem z Wielkopolskie podziwiam i pozdrawiam
Robaczek 22:05, 22 lis 2013

Witaj Aszka!
Twoje róże mogę podziwiać zawsze i wszędzie
Masz imponującą kolekcję, wiele z nich jest na mojej lubię marzeń do następnego, duuuuuużego ogrodu Mme Boll i Mme Plantier otwierają listę
Pozdrawiam serdecznie!
Ola54 15:47, 27 lis 2013

Aganiu, inonadm dziękuję za odwiedziny
Robaczku,świat wirtualny mały jest. Jednak ogrodomaniacy zawsze się w nim znajdą.Też podglądam Twój wątek tam i nieustannie zachwycam się.Nie ma teraz co pokazywać , co pisać tym bardziej, że nie było żadnych zakupów. Czekam w tzw.blokach startowych żeby kopczyki porobić, okryć ale z tego co widać jeszcze czas.
Przeglądam zdjęcia i jak co roku wierzyć się nie chce, że jeszcze niedawno tak było
maj
Ola54 15:55, 27 lis 2013

cd. najpiękniejszego miesiąca -Maj

trochę pozarastane ale byłam po operacji ręki i nie bardzo mogłam grzebać w ziemi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies