Adasko
10:30, 18 cze 2013

Witam Wszystkich ogrodowo Zapasjonowanych!
Długo wzlekałem z załążeniem wątku, jednak dzięki namowie mojej Przyjaciółki (malwesowej ogrodniczce) znalzłem się tutaj, chciałbym szczególnie przed spotkaniem u Danusi podzielić się z Wami tym co u mnie porasta i z czego, tak jestem dumny! hehe nie bardzo dużo tej zieleni, ale kilka żywotników, winobluszcz, trawa, poziomki, jałowce, wierzba, derenie i pęcherznica znalazły swoje miejce, mają dość trudne warunki, słońce tylko do południa ale dają rade i maja się dobrze.
Wierzę, że w przyszłości będę mógł założyć i pielęgnować swój wymarzony ogród a jak na tą chwilę jest jak jest i myślę, że warto doceniać to co się ma i pokładać w zielonych przyjaciół wiele opieki i uważnego postrzegania a razem z nimi można na wzajem poprawiać sobie samopoczucie.
życze Wszystkim ciepłego, pachnącego ogrodem spokojnego tygodnia i do zobaczyska!