Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

noemi 21:51, 12 kwi 2014

leon60 napisał(a)
Plecy bolą jak diabli musiałam wyprowadzić wszystko co sadziłam w zeszłym roku bo kolejne serby będą po niedzieli. Glina mokra... robota do dupy, zimno paskudnie... polar i kurtka obowiązkowo ale dobrze, że nie pada. Na wiosce taka cisza jakby wszyscy poumierali, chyba tylko ja wdychałam świeże powietrze latając z łopatą Narobiłam się a efektów nie ma

Są efekty , jesteś dzielna, u nas piękna pogoda , od jutra deszcz .... Ola , mnie też dzisiaj bolą plecki, ale lubię ten ból

leon60 22:02, 12 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
Oluś dzisiaj boli, ale za to jutro będzie pięknie

Jutro to będzie łyso ale we wtorek zawitają kolejni przystojniacy
leon60 22:04, 12 kwi 2014

noemi napisał(a)

Są efekty , jesteś dzielna, u nas piękna pogoda , od jutra deszcz .... Ola , mnie też dzisiaj bolą plecki, ale lubię ten ból

pobolą i przestaną eMuś obiecał masaż a człowiek jak popracuje to szczęśliwy nawet jak pogoda byle jaka
elzbieta_g 22:13, 12 kwi 2014

leon60 napisał(a)
chyba tylko ja wdychałam świeże powietrze latając z łopatą Narobiłam się a efektów nie ma
przyznaję się bez bicia dziś świeżym powietrzem prawie nie oddychałam tylko przy wietrzeniu pokoi i wyjściu do sklepu ta nasza glina mnie totalnie osłabia,jak sadzisz lub będziesz sadzisz to masz w planie wymiane ziemi w dołku wsadzanej rośliny?
Zielona 22:15, 12 kwi 2014

Ola. Nie piszę, ale zaglądam i... wszyściuteńko mam poczytane U nas dzisiaj kolejne serby dosadzone ale w mało reprezentatywnym miejscu, więc fot nie robiłam. Twoje przed ogrodzeniem są rewelacyjnie. Świetny, nieszablonowy pomysł.
leon60 22:17, 12 kwi 2014

Tak Elu robię spory dół, wymieniam lub częściowo mieszam (zależy gdzie bo nie wszędzie jest taka fatalna), to konieczność w przeciwnym razie roślinki długo by nie pociągnęły...
Pozdrówki
Magda70 22:31, 12 kwi 2014

leon60 napisał(a)
Plecy bolą jak diabli musiałam wyprowadzić wszystko co sadziłam w zeszłym roku bo kolejne serby będą po niedzieli. Glina mokra... robota do dupy, zimno paskudnie... polar i kurtka obowiązkowo ale dobrze, że nie pada. Na wiosce taka cisza jakby wszyscy poumierali, chyba tylko ja wdychałam świeże powietrze latając z łopatą Narobiłam się a efektów nie ma

U mnie rano też zapowiadalo się paskudnie...potem się na szczescie rozpogodziło..ale wieór dalej chłodny. Zwłaszcza jak słoneczko zaszlo...
Ale najważniejsze, że plan na dziś wykonany
Pozd pracusiu
agam 22:35, 12 kwi 2014

Ola napisz mi proszę ile płacisz za serby i czy ten Pan ma jakiś sklep ogrodniczy? Dzięki.
leon60 22:38, 12 kwi 2014

agam napisał(a)
Ola napisz mi proszę ile płacisz za serby i czy ten Pan ma jakiś sklep ogrodniczy? Dzięki.

Już wysyłam dane na pw
Madzenka 23:42, 12 kwi 2014

W czasie pracy często siadam na niskim stołeczku, to zapobiega bólom pleców. Chociaż nie wszystko uda się zrobić na stoleczku... Wówczas klęczę lub kucam