Studiuję twój ogród.... ech zanim dotrę do końca chyba będzie jesień.... jestem pod ogromnym wrażeniem.... zapału, pracy i perfekcjonalizmu!!! Cudnie!!!
Wszystko już zostało powiedziane! Podpisuję się pod wszystkimi zachwytami i dołkami Macie idealnie ale to już wiecie Buziaki kochana
Aaaaaaaaaach słów mi brak !!!
Pokazuję właśnie córce zdjęcia Twojego ogrodu, co chwila łoł, łał i mówię: wiesz ta Pani też nazywa się Ola, pięknie ma nie? a ona mi mówi: mamo, ty mi tu nie podgaduj, bo jak wiesz, nie wszystkie Olki są takie pracowite jak ta Pani no i w tej chwili rozwiały się moje wszelkie nadzieje na zarażenie młodzieży ogrodnictwem Pięknie Olu
No co jak co- ja bym się ucieszył
Buziaki i nie rób proszę więcej zdjęć do sobory gdy w robocie jestem
To nie jest normalne żeby mieć tak czysto w ogrodzie! Dla mnie nie pojęte. Pięknie
No i pół Ogrodowiska się zdołowało po obejrzeniu zdjęć Wyznaczasz najwyższe standardy w pielęgnacji ogrodu. I tak sobie myślę, że choćby nie wiem co, Ogrodowisko musi trwać wiele lat bo chcę zobaczyć Twój ogród powiedzmy za 5 lat.
Ola.No cóż. Jako siostra ..... całą pracowitość zgarnęłas dla siebie; )
Mimo, ze darzę Cię Olu ogromną sympatią normalnie nie mogę i wychodzę. Co tu ukrywać... też chce mieć tak perfekcyjnie czyściutko, ale co zrobić wszystkiego mieć nie można
hihi tylko czy ja jestem normalna ?