Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 09:30, 03 kwi 2016

MAD chyba muszę zmienić nazwę wątku na świerkowe zacisze na nowej rabacie będą trawy, jeżówki, berberysy

Edytko u Ciebie też perfekcja więc mi tu o depresji nawet nie wspominaj

Noemi, Olu, Marzenko widzę, że ''kompleks Oli'' się udziela no pięknie często i mnie się nie chce ale widok śmieci i paprochów tak denerwuje, że mus wyzbierać tak już mam i nic na to nie poradzę

Marto, nicol, katiaxx, Iwonko, jazzy, Zielona, kaz742011, Agata, tusiawka, ana_art, Elu, Amelio ogród i ogrodniczka dziękują za komplementy

Ewcia najgorzej jest jesienią i wiosną.. wielkie topole, jesiony a z drugiej strony stare dęby, wierzby i brzozy sąsiadów tak śmiecą, że idzie się wściec.. jak nie liście to nasiona, potem latający puch... robota głupiego ale nie umiem z tym żyć już niedługo i większość zbierze kosiarka

MonikA fajnie zaczynasz, jestem pewna że będzie pięknie

Juzia jesteś genialna ! że ja też wcześniej nie pomyślałam że granat kompletnie do niczego nie pasuje trzeba leona na corten zrobić i nawet za 30 lat będzie wyglądał jak nowy

asica 09:37, 03 kwi 2016

Nie wiem Ola jak Ty to wszystko ogarniasz. Masz niemożliwy porządeczek.
Juzia 09:39, 03 kwi 2016

Hyhy

A widziałam ostatnio gdzieś w TV....że jest taka farba co jak wysycha to się rdza robi.
Ale za chiny nie wiem co to za farba
ewa004 11:11, 03 kwi 2016

Pozdrawiam perfekcyjna Ogrodniczkę
asica 11:28, 03 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Hyhy

A widziałam ostatnio gdzieś w TV....że jest taka farba co jak wysycha to się rdza robi.
Ale za chiny nie wiem co to za farba

Dorota Szelągowska robiła lampę, w nowym programie o kuchniach.
Mala_Mi 11:35, 03 kwi 2016

Powtórzę jak Ewa .. nie dobijaj leżącego .. znów zajrzałam by się zdołować..
Sebek 12:01, 03 kwi 2016

No nie zniesę Ola, za ładnie masz! Na szczęście przynajmniej auto Ci do ogrodu jeszcze nie pasuje - świadomość tego faktu da mi siłę na ukojenie mojego doooposcisku
sarenka 12:02, 03 kwi 2016

leon60 napisał(a)

Jak u Ciebie jest pięknie!
butterfly 12:11, 03 kwi 2016

Ola ,jesteś niedoscignionym tytanem pracy... słów brak...chciałabym kiedyś zobaczyć na żywo ten raj na ziemi...

Moje zawilce HJ jeszcze śpią. . Zaglądałam dokładnie wczoraj. Ale Ty masz jakoś tak wyżej je ciachniete, u mnie wszystko powyżej ziemi uschlo,jak u każdej byliny... hmmm...
leon60 12:45, 03 kwi 2016

asica napisał(a)
Nie wiem Ola jak Ty to wszystko ogarniasz. Masz niemożliwy porządeczek.

najczęściej tego nie planuję wychodzę na zewnątrz tu skubnę tam zbiorę a to po grabki polecę choć właściwie już ciemno i pasuje do domu wbijać tak się jakoś na bieżąco ogarnia