leon60
09:30, 03 kwi 2016

MAD chyba muszę zmienić nazwę wątku na świerkowe zacisze
na nowej rabacie będą trawy, jeżówki, berberysy
Edytko u Ciebie też perfekcja więc mi tu o depresji nawet nie wspominaj
Noemi, Olu, Marzenko widzę, że ''kompleks Oli'' się udziela
no pięknie
często i mnie się nie chce ale widok śmieci i paprochów tak denerwuje, że mus wyzbierać
tak już mam i nic na to nie poradzę
Marto, nicol, katiaxx, Iwonko, jazzy, Zielona, kaz742011, Agata, tusiawka, ana_art, Elu, Amelio ogród i ogrodniczka dziękują za komplementy

Ewcia najgorzej jest jesienią i wiosną.. wielkie topole, jesiony a z drugiej strony stare dęby, wierzby i brzozy sąsiadów tak śmiecą, że idzie się wściec.. jak nie liście to nasiona, potem latający puch... robota głupiego ale nie umiem z tym żyć
już niedługo i większość zbierze kosiarka 
MonikA fajnie zaczynasz, jestem pewna że będzie pięknie
Juzia jesteś genialna ! że ja też wcześniej nie pomyślałam że granat kompletnie do niczego nie pasuje
trzeba leona na corten zrobić i nawet za 30 lat będzie wyglądał jak nowy 

Edytko u Ciebie też perfekcja więc mi tu o depresji nawet nie wspominaj

Noemi, Olu, Marzenko widzę, że ''kompleks Oli'' się udziela

Marto, nicol, katiaxx, Iwonko, jazzy, Zielona, kaz742011, Agata, tusiawka, ana_art, Elu, Amelio ogród i ogrodniczka dziękują za komplementy

Ewcia najgorzej jest jesienią i wiosną.. wielkie topole, jesiony a z drugiej strony stare dęby, wierzby i brzozy sąsiadów tak śmiecą, że idzie się wściec.. jak nie liście to nasiona, potem latający puch... robota głupiego ale nie umiem z tym żyć

MonikA fajnie zaczynasz, jestem pewna że będzie pięknie

Juzia jesteś genialna ! że ja też wcześniej nie pomyślałam że granat kompletnie do niczego nie pasuje