To jest chyba jedyne miejsce gdzie za słowa "wariatka ogrodowa" się dziękuje . Wszyscy tu mamy kompost w głowie
Inspiruję się od dawna, w pytaniach dopiero się rozkręcam, O to prawdziwa skarbnica wiedzy PRAKTYCZNEJ!! A spanie wychodzi mi najlepiej . Zmieniam mój ogród od zeszłego roku, ale trochę to psu w budę, bo właśnie zaczynamy budowę nowego domu, więc jak tu skończę to akurat się wyprowadzę... Dlatego szukam tanich i szybkich rozwiązań. Ta sesleria, o której tu sporo mnie zainteresowała. Miała być hakone, ale się chyba nie doczekam efektu i słońce tam pali do 16. Potrzebuję trawy na skarpetę, tak do 40 cm. Może coś doradzisz?
Hej Olu-skopiowałam sobie ściągę o seslerii-bo przymierzam się właśnie do sadzenia kwadratów w nogach grabów.
Pisałaś też, że myślisz o jeżówkach odmianowych-polecisz coś??Ja generalnie bardziej myślę o odcieniach różowych- i tak rozglądam się za czymś fajnym.
Na temat hakone się nie wypowiem bo nie posiadam ale dziewczyny mają zielone na słońcu i jest ok
Trawa na skarpetę w jakiej tonacji kolorystycznej Cię interesuje ?
Kocham różowe jakiej wysokości szukasz ?
Uwielbiam Vintage Wine i będę powtarzać na nowej rabacie, Secret Affair, Piccolino
Piękna jest Fatal Attraction, Rubinstern, Magnus, Solar Flare, Green Eyes, Pink Double Delight, Ruby Glow,