Dzisiaj chyba poszalałaś w ogrodzie bo pogoda była super. Ola mam pytanie. Kupiłam Pinivit żeby podkarmić moje szmaragdy. Na forum czytałam że dziewczyny zamierzają go używać początkiem kwietnia ale w sklepie powiedzieli że jeszcze jest za wcześnie. No i teraz już nie wiem dawać czy czekać. Co myślisz?
To ja sobie dziewczyny dziś poodpoczywam a wy pracujcie
Taaa wyciepać, to moja specjalność . Sianowata mówisz, dobrze wiedzieć, znaczy się muszę się w ciągu 3 lat wyprowadzić, ależ mam teraz motywację . Co Wy z tym deszczem, ja czekam i czekam bo suuuucho. Życzę Ci dziś, żeby te chmury do mnie przyszły .
Mam nadzieje, ze nie z moim Panem od Trawy. Podły oszust, trzęsie mnie do tej pory na samą mysl Idę ogladać oczko i buki u Ciebie. Na reszte nie patrzę, bo mi wstyd od razu. Widzę swoje nierówności w ogrodzie
A u mnie nareszcie pada Olu, na Pomorzu susza straszliwa i w końcu deszcz. Mam nadzieję, że u Ciebie w końcu zaświeci słońce
Ola u mnie tak polało, że może w piątek kosiarką wjedzie jak nie dołoży deszczu Ale dobrze, bo podlało to co przesadzane.
U mnie też strasznie sucho, miało dziś padać i ledwo mży Czas wyjąć węże i podlewać ogród, chociaż żeby nawozy rozpuścić.
rozsada pomidorów wzorcowa. jak wszytsko u Cię tyranie pracy