Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli » Edycja postu

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 11:27, 15 maj 2016

jazzy napisał(a)
To moje dwa ulubione zdjęcia

Ola, czy Twój mąż już się całkiem rozpłynął pod wpływem tych wszystkich komplementów, które mu na pewno czytasz? Czy zniesie jeszcze jeden ogromny zachwyt ode mnie?
Naprawdę świetna robota! Mistrzostwo świata!

ogromnie miło jak ktoś docenia Twoją ciężką pracę słowa zachwytu przekażę i dziękuję !
Syla 12:08, 15 maj 2016

Uwielbiam ludzi pełnych energii i zapału do pracy. Razem z mężem tworzycie "taem" !!! To co wychodzi z pod Waszej igły jest dopracowane i piękne. Dziękuję , że dzielisz się takimi obrazkami i zawsze służysz swoją wiedzą Dobrze się czuję w takich dopracowanych miejscach i wiem ile takie miejsca kosztują wysiłku .
zawsze podziwiam Sylka !!!! buziaki
polinka 12:54, 15 maj 2016

Syla napisał(a)
Uwielbiam ludzi pełnych energii i zapału do pracy. Razem z mężem tworzycie "taem" !!! To co wychodzi z pod Waszej igły jest dopracowane i piękne. Dziękuję , że dzielisz się takimi obrazkami i zawsze służysz swoją wiedzą Dobrze się czuję w takich dopracowanych miejscach i wiem ile takie miejsca kosztują wysiłku .
zawsze podziwiam Sylka !!!! buziaki

Święta prawda!
I tylko ogrodnik ogrodnika zrozumie ile trzeba czasu i pracy poświęcić aby mieć wszystko idelanie.

Olik, jeżówki wypasione
Jagodaa 13:14, 15 maj 2016

Piękna odmiana jeżówki , no i sadzonki bomba. Może mieli też Green Jewel?
Sebek 13:19, 15 maj 2016

Upsss, szczęka mi do oczka wpadła....

Idę łowić
babka 13:20, 15 maj 2016

leon60 napisał(a)

ale, że coś z nią nie tak ???

A skąd! Były dwa typy do wyboru, większość optowała za Glowing Dream więc mój typ został przegłosowany ale nie mogłam całkiem tak zrezygnować z niej Fatal Attraction jest piękna i te cudne łodyżki mmmm... będziesz miała czad na rabacie

nawigatorka 13:35, 15 maj 2016

U mnie green jevel po zimie nie wydzla
Gardenarium 13:37, 15 maj 2016

No grzech by było nie odezwać się

Instagram Ogrodowiska
babka 16:21, 15 maj 2016

Jagodaa napisał(a)
Piękna odmiana jeżówki , no i sadzonki bomba. Może mieli też Green Jewel?

Nie mieli, też chciałam
nicol21 16:56, 15 maj 2016

Cóż za altana!!! Wow!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies