ciut zimy
Ale podniosłaś poprzeczkę wysoko tym zegarem ( o Twoim zachwycającym ogrodzie udaję że zapomniałam )- już teraz nic mnie nie zadowoli
a mąż
mąż z zegarem
Olka - kiedy oglądałam prognozę pogody i dla Waszego terenu podano obfitsze opady śniegu, zastanawiałam się, czy rzeczywiście Cię zasypie. Nie wiem, czy to dobry objaw, że podczas oglądania informacji, myślę o tym, kto z forum mieszka na danym terenie, ale... dla własnego spokoju nie diagnozuję problemu Napadało, pobieliło, a dla równowagi zardzewiało tu i tam. I wszystko zachwyca. To pisałam ja - wierna fanka Twojej ś.p. ketmii
Olu przeprowadziłyście z Asią cudny zmasowany zegarowy atak-pięknie!!!Dobrze, że mimo wszystko sezon ogrodowy-trochę zamarł-jest czas na inne pomysły!!
Ekstra zegar! Brawo Ty!
Chciałam pozachwycać się zegarem, a tu jeszcze pobielone fotki ogrodu doszły. Ola, masz cudnie i tu i tram. Ale ty to wiesz
I w domu, i w ogrodzie bardzo mi się podoba
Nooo, niezłe ciut...
Olu wiesz, ze zegar to nie moja bajka... Gdyby był z miedzi lub stali to bym Ci skradła Wykonanie i pomysł znakomite Buziaki i podrzuć troche sniegu w Karkonisze bo mi sie chce nart a u nas słabo na razie ze sniegiem.
Moje, moje, moje!