Wszystkie na rabatach są kupione, mam LL i PB
Natomiast z patyków udało mi się rozmnożyć LL, wbijałam do ziemi co było pod ręką, rozgałęzione gałązki również, ukorzeniacza akurat nie miałam
Mam je w starych donicach plastikowych które maskują w sezonie brzydką ścianę drewutni wczoraj je ścięłam i nic nie widać bo ID zarosły całe doniczki
W ziemie wbijałam w marcu dzień po ścięciu.
hehe badziej mi chodziło o rok, w którym je wbijałaś, bo chciałam zobaczyć w jakim czasie będzie z tego krzaczek, który widać . No tak czy siak, podejmę się i spróbuję zaoszczędzić parę złotych, choćbym miała 3 lata się potykać o badylki . No przynajmniej trawy szybko się rozrosną. Większość moich traw była sadzona w zeszłym sezonie, a teram mam w planie podzielić każdą na 3, więc znowu pypki w tym roku będą. No trudno, nie będę tego kupować od nowa.
Skarpa jest szeroka na 250cm i długa na 20m. Sama irga to chyba zbyt monotonnie? Co myślisz o posadzeniu drzew( kolumnowe lub z ulistą koroną) a w nogach(skarpetki) białe róże okrywowe lub tawuła ta jasnozielona a reszta to irga?
Warto spróbować
Wbijałam wiosną 2014 cieniutkie patyczki bo też hortki miałam bardzo młode.
Mam małe donice i korzenie nie mają gdzie iść, w gruncie na pewno byłyby już większe aktualnie tak wyglądają