Jak spod linijki, super, tak lubię najbardziej , ale do zmiany moich fal nikt mnie nie namówi, jak na razie... U siebie kanciki robiłam wczoraj i dosiewkę. Pogoda piękna do takich prac pozdrawiam i czekam do weekendu na nasadzenia.
Olu, a Ty je robisz przy jakiejś desce czy 'na oko'?
i podziwiam ogrom prac jakie wykonałaś.,...wiem co mówię bo niedawno tez zrywałam darń pod dużą rabatę...Olka, tylko Ty się nie przeforsuj dziewczyno, no i nie przesadzaj z pracą przy takich upałach
Ola. Pisałaś o buku fontannowym. Czym planujesz go podsadzić? Wciąż zastanawiam się, czy on nie powinien mieć bardzo niskiego dywanu pod sobą... Niby chcę mu dodać hosty sum-substance, ale one w przyszłości jednak wielkie będą... Co Ty wymyśliłaś?
Mój rośnie w rogu rabaty a do tego jest mały... dostanie chyba żurawki i trawki jakie to jeszcze do przemyślenia za plecami limki i rozplenice. Może jakoś to będzie wyglądało, najwyżej będę przesadzać