Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 08:43, 02 lut 2018

Kochani bardzo dziękuję za gratulacje i wszystkie miłe słowa !
Nie pisałam nic wcześniej bo ja z tych co nie lubią zapeszać ani chwalić się ale teraz już musiałam pewno będzie mnie teraz mniej na forum co musicie mi wybaczyć ale jeśli komuś będę mogę jakoś pomóc proszę o wiadomość na pw.

Szefowo przepraszam za zamęt... od dawna jesteśmy jak jedna wielka rodzina poza sprawami ogrodowymi dzielimy się także radościami i smutkami, nie wiedziałam że coś w tej kwestii się zmieniło...
Magda70 08:56, 02 lut 2018

Ola, buziaki!!!!!
Johanka77 09:14, 02 lut 2018

A od teraz hasło:

"Jaka śliczna mała brzoza!"
beata_m 10:02, 02 lut 2018

GRATUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULUJE!!!!
ale piękna wiadomość!!!!!!!!!!!!! całuje mocno :*
dorczix 10:33, 02 lut 2018

Olu, jeśli to nie problem to proszę o przesłanie zdjęcia Córeczki na priv bo niestety nie zdążyłam zobaczyć a bardzo chciałabym też podziwiać Waszą POCIECHĘ! Nie bardzo rozumiem dlaczego musiałaś je usunąć??? Rozumiem, że zdjęcia przygarniętego pieska..Kreski i gratulacje innych na kilka stron, którzy zachwycali się urodą czworonoga można zamieszczać i nie ma w tym nic złego ale zdjęcie dziecka, które jest największą radością już nie... Bardzo to niesprawiedliwe...i przykre... Olu kochamy Twój ogród i kochamy Ciebie dlatego będziemy dzielić z Tobą Twoje radości! GRATULACJE!!!!!
dorczix 11:30, 02 lut 2018

Johanka77 napisał(a)
A od teraz hasło:

"Jaka śliczna mała brzoza!"

Hahaha! Dobre!
Ja nawet nie zdążyłam zobaczyć Małej Brzozy
polinka 11:54, 02 lut 2018

Wielkie buziaczki dla Julki

Cieszę się razem z Wami kochani!
11:57, 02 lut 2018
leon60 napisał(a)
Kochani bardzo dziękuję za gratulacje i wszystkie miłe słowa !
Nie pisałam nic wcześniej bo ja z tych co nie lubią zapeszać ani chwalić się ale teraz już musiałam pewno będzie mnie teraz mniej na forum co musicie mi wybaczyć ale jeśli komuś będę mogę jakoś pomóc proszę o wiadomość na pw.

Szefowo przepraszam za zamęt... od dawna jesteśmy jak jedna wielka rodzina poza sprawami ogrodowymi dzielimy się także radościami i smutkami, nie wiedziałam że coś w tej kwestii się zmieniło...

Gratuluje Cieszę się razem z tobą bo radość posiadania nowego członka rodziny jest ogromna i żadna brzoza buk czy miskant itp. tego nie zastąpi Dla was to idealny czas będziecie spędzać dużo czasu w ogrodzie )))

te kilka ostatnich postów co tu przeczytałam mnie smuci a jednocześnie cieszy ...mniej forum ...więcej czasu na życie bez ograniczeń ))
anulajda 12:35, 02 lut 2018

Gratulacje Olu dla całej rodzinki )) i całuski dla Julli

Cieszę się że chciałaś się podzielić z nami swoim Szczęściem )))

leon60 15:46, 02 lut 2018

DZIĘKUJEMY :*********