Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

ana_art 10:34, 07 lut 2018

eee_taam napisał(a)

Gratuluje Cieszę się razem z tobą bo radość posiadania nowego członka rodziny jest ogromna i żadna brzoza buk czy miskant itp. tego nie zastąpi Dla was to idealny czas będziecie spędzać dużo czasu w ogrodzie )))

te kilka ostatnich postów co tu przeczytałam mnie smuci a jednocześnie cieszy ...mniej forum ...więcej czasu na życie bez ograniczeń ))

Justyna jak zawsze w punkt!
Nie widziałam Julii, ale gratuluje i życzę bezkresnej radości Bo dzieci to mega radość!
ana_art 10:40, 07 lut 2018

pamiętam że kupowałam Beni Kaze w tamtym roku w tym samym miejscu co Ty, ale tylko tyle pamiętam niestety zapomniałam co to za miejsce Masz lepszą pamięć? Chciałam dokupić i mam dziure w pamięci. Może być na PW
sylwai 10:52, 07 lut 2018

ana_art napisał(a)
pamiętam że kupowałam Beni Kaze w tamtym roku w tym samym miejscu co Ty, ale tylko tyle pamiętam niestety zapomniałam co to za miejsce Masz lepszą pamięć? Chciałam dokupić i mam dziure w pamięci. Może być na PW

Ale trafiłam,też szukam sprawdzonego sklepu z trawkami.Dajcie cynk,może być na PW
leon60 12:21, 07 lut 2018

Mala_Mi napisał(a)
Jak zwykle ominęły mnie najpiękniejsze zdjęcia ogrodowe ;( ;(

Taka super niespodzianka

Przyjdzie wiosna zapraszam do siebie .. muszę tego nowego kwiatuszka koniecznie zobaczyć A jak nie to sama się wproszę do Was

Wielkie GRATULACJE dla całej ogrodniczej rodzinki

Aniu dziękujemy i jak zawsze zapraszamy

anna_t napisał(a)
Ola jak ty planujesz prowadzić swoje serby?puszczasz je wolno czy będziesz cięła? jaką szerokość masz dla nich zaplanowaną?
zerkniesz u mnie czy dobrze kombinuję z przesadzaniem zywopłotu?

Serby posadziłam z zamiarem ciecia w ekrany na froncie a z boku od sąsiada w zwartą ścianę. Na rośnięcie luzem nie mam miejsca Planuję prowadzić max 1,5 x 3 m boki już miały cięte dwa razy, z wysokości jeszcze nie.
Pospolite na tyłach za betoniakiem będziemy wiosną skracać o metr bo za wysokie i nie ma jak tego ogarnąć...

ana_art napisał(a)

Justyna jak zawsze w punkt!
Nie widziałam Julii, ale gratuluje i życzę bezkresnej radości Bo dzieci to mega radość!

święte słowa ! dziękujemy Aniu
leon60 12:22, 07 lut 2018

ana_art napisał(a)

sylwai napisał(a)

Ale trafiłam,też szukam sprawdzonego sklepu z trawkami.Dajcie cynk,może być na PW

Beni Kaze kupiła dla mnie Johanka77 ale gdzie to nie wiem
ana_art 13:10, 07 lut 2018

leon60 napisał(a)

Beni Kaze kupiła dla mnie Johanka77 ale gdzie to nie wiem
to musiałam coś pokręcić no nic będę musiała przekopać pocztę
ana_art 13:16, 07 lut 2018

leon60 napisał(a)

święte słowa ! dziękujemy Aniu
żeby nie było tak kolorowo, to potrafią też dać ostro w kość a wiesz w tej materii mam spore doświadczenie... Nie wiem ile ma Julia, ale ja z małym Jaśkiem ogród zakładałam On już teraz jest w I klasie i jego wychowawczyni mówi że to nie żywe srebro, a żywe złoto
leon60 13:19, 07 lut 2018

ana_art napisał(a)
żeby nie było tak kolorowo, to potrafią też dać ostro w kość a wiesz w tej materii mam spore doświadczenie... Nie wiem ile ma Julia, ale ja z małym Jaśkiem ogród zakładałam On już teraz jest w I klasie i jego wychowawczyni mówi że to nie żywe srebro, a żywe złoto

Wczoraj skończyła 2 tygodnie także mam jeszcze czas