Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

polinka 20:56, 01 maj 2018

Pewnie 1000 razy pisałaś ale napisz proszę 1001 jaką masz odległość ML od grabów na wjazdowej?
Kasiolaaa 21:13, 01 maj 2018

tez jestem ciekawa tych czosnków
leon60 21:48, 01 maj 2018

milka666 napisał(a)
Witaj Olu jakie masz czosnki

Kasiolaaa napisał(a)
tez jestem ciekawa tych czosnków

główkowate, Krzysztofa, Purple Sensation, Mount Everest i jeszcze jakieś z biedry ale nazwę zapomniałam
leon60 21:48, 01 maj 2018

polinka napisał(a)
Pewnie 1000 razy pisałaś ale napisz proszę 1001 jaką masz odległość ML od grabów na wjazdowej?

może metr z haczykiem ale muszę zmierzyć

edit////
od pnia do środka ML jest dokładnie 110cm
jak sadziłam ML nie miałam w planie drzew teraz zrobiłabym większą odległość
nicol21 22:00, 01 maj 2018

leon60 napisał(a)

Warto warto
Exotiki są cudne, szkoda że przed domem coś połowę mi ich zjadło...trzeba będzie dosadzić.
Z tym buszowaniem to różnie bywa bo mała w dzień prawie nie śpi ale za to w nocy 9-10 godzin przesypia bez problemu więc nie mam powodów do narzekania

To powodów do narzekan nie masz Ja tez twierdziłam i twierdzę że wolę mieć noc przespaną niż super drzemki w dzien. Ale powiem Ci ze drzemka na dworze jest mega - w wiekszosci wypadkow spi az 3.5-3h a w domu to z 30min czasem max 1h, ale to nie za czesto 1h. Próbowałaś spania na dworze?!

ogród cudny i dopieszczony!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
leon60 07:38, 02 maj 2018

nicol21 napisał(a)

To powodów do narzekan nie masz Ja tez twierdziłam i twierdzę że wolę mieć noc przespaną niż super drzemki w dzien. Ale powiem Ci ze drzemka na dworze jest mega - w wiekszosci wypadkow spi az 3.5-3h a w domu to z 30min czasem max 1h, ale to nie za czesto 1h. Próbowałaś spania na dworze?!

ogród cudny i dopieszczony!

Julcia aktualnie dopija z nocnym spaniem do 12h
Od rana do wieczora jest na zewnątrz, czasem trochę pośpi raz dłużej raz krócej zależy od dnia i pogody

Ogród dziękuje
nawigatorka 07:42, 02 maj 2018

O spaniu dzieci każdy urodzić mógłby książki pisac zycze by Julii sie nie odmieniło
polinka 12:03, 02 maj 2018

leon60 napisał(a)

może metr z haczykiem ale muszę zmierzyć

edit////
od pnia do środka ML jest dokładnie 110cm
jak sadziłam ML nie miałam w planie drzew teraz zrobiłabym większą odległość

Dzięki!
Chyba będę musiała co dwa lata dzielić Zdecydowanie u mnie mniej miejsca...
beata_m 13:42, 02 maj 2018

nawigatorka napisał(a)
O spaniu dzieci każdy urodzić mógłby książki pisac zycze by Julii sie nie odmieniło

dokładnie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie

Olala mam pytanko czy Jeżówka Vintage Wine dobrze wyglądałaby w zestawieniu: hortensje vanila fraise, przed nimi rozchodnik Stardust Biały i między nim vintage wine - czy bordo przebarwiającej hortensji zaćmi róż jeżówki (nawet jakby była w białym rozchodniku)?!
babka 22:15, 03 maj 2018

Olik to ja coś tu przespałam? co ja czytam, małe dziecię u Cię ??? O kurcze, medluj mi co i jak bom ciekawa strasznie Buziaki ślę :*
Ogród jak zawsze niepoprawnie poprawny że aż oczy od tego porządeczku bolą i wsttyd się robi mając w pamięci obraz mojego bałaganu
Skrzyniami zabiłaś ... !!!!!!!!!!
Cmok