Miło Cię widzieć
Ja już dawno nie kupuję sadzonek bo sprzedawcy sami nie wiedzą co wyhodowali
jest trochę zabawy i zastawione parapety ale nie ma jak swoje
bardzo spodobały mi się Twoje długie jasne płyty ogrodowe czy możesz zdradzić jakiej to firmy oraz jak z ich uzytkowaniem wsród trawy, czy nachodzi na nie mech?
To zwykle krawezniki stosowane z kostka brukowa tylko grubsze i wyzsze niz te standardowe 100x30x8cm. Nic sie z nimi nie dzieje mam tez w zwirze i to o wiele fajniejsze rozwiazanie bo tak to trzeba ze 3 razy w sezonie obcinac wasy trawie zeby nie zarastaly
Dziękuję za odpowiedź i proszę o poradę. Chciałem posadzić świerki przed tujami ponieważ sąsiad zrobił przecinku swoich choinek i odkrył wszystko. A wiem że świerki szybko rosną i dlatego pomyślałem że można je posadzić. Chyba, że ma Pani może jakiś pomysł na coś innego lub ewentualnie najlepiej poczekać aż tuje urosna.(niestety rosna bardzo wolno ponieważ granicą że starymi choinkami sasiada, które znacznie spowolnily ich wzrost.
Nie wiem co w owej sytuacji radzić. Tuje i świerki razem to bez sensu... albo posadzić duże egzemplarze świerków dość gęsto by za 2-3 sezony stworzyły zieloną gęstą ścianę albo zostawić tuje w spokoju zadbać jakoś o nie i poczekać jak urosną.
Błyskawiczka z Ciebie
Olu pisałaś że smaragdów w drugim ogrodzie byś nie sadziła ze względu na to, że śmieciuchy... a co w zastępstwie?
Napisz mi proszę jaki duży masz odstęp pomiędzy krawężnikami tymi 100/30.