Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

Juzia 21:57, 26 mar 2015

Deski to część płotu
Nawiększa część chyba nawet

leon60 21:59, 26 mar 2015

Juzia napisał(a)
Deski to część płotu
Nawiększa część chyba nawet

żebyś wiedziała 70 mb ...
polinka 22:07, 26 mar 2015

Najważniejsze, że eMa masz na miejscu U mnie tylko w sobotę idzie konkretna robota i czasami nerw mnie bierze
panda05 00:17, 27 mar 2015

Olu czytałam, że zastanawiasz się nad trawą. A masz może trawę "turzyca graya" - carex grayi, świetna jest mam ją już kilka lat, jest zimozielona i ma ciekawe kwiaty w kształcie maczugi. Na wiosnę wycinam tylko suche maczugi i podcinam przyschnięte końcówki pędów i zielony akcent na wiosnę super/ Polecam
lojalna_ 07:23, 27 mar 2015

leon60 napisał(a)

Człowiek przez zimę siedzi i wymyśla a potem trzeba się uwijać żeby to wszystko zrealizować ehhh

Hehe jak skonczylismy taras moja sasiadka powiedziała..." Jaki chcieli to taki maja" haha czego i Tobie Olu zycze kibicuje i czekam na fotki Twoj instruktaz scianki wodnej to dla mnie biblia
Juzia 07:23, 27 mar 2015

leon60 napisał(a)

żebyś wiedziała 70 mb ...

Hmmm
To dwa moje boki.... czyli wyczodzi, że frontowego płotu mamy tyle samo, bo ja na narożnej działce. I też mam deski i wypadałoby już je odmalować.... oj będzie wachlowania pędzlem
leon60 07:39, 27 mar 2015

polinka napisał(a)
Najważniejsze, że eMa masz na miejscu U mnie tylko w sobotę idzie konkretna robota i czasami nerw mnie bierze

jeszcze kilka dni i niestety też zostaną weekendy
leon60 07:40, 27 mar 2015

panda05 napisał(a)
Olu czytałam, że zastanawiasz się nad trawą. A masz może trawę "turzyca graya" - carex grayi, świetna jest mam ją już kilka lat, jest zimozielona i ma ciekawe kwiaty w kształcie maczugi. Na wiosnę wycinam tylko suche maczugi i podcinam przyschnięte końcówki pędów i zielony akcent na wiosnę super/ Polecam

kiedyś już o niej myślałam tylko nie bardzo wiem z czym ją skomponować, będę myśleć
leon60 07:41, 27 mar 2015

lojalna_ napisał(a)

Hehe jak skonczylismy taras moja sasiadka powiedziała..." Jaki chcieli to taki maja" haha czego i Tobie Olu zycze kibicuje i czekam na fotki Twoj instruktaz scianki wodnej to dla mnie biblia

biblia powiadasz pierwszy raz robimy ciekawe co wyjdzie
byłam u Ciebie i doczytałam, ze też plany są na ściankę klub budujących nam się powiększa
leon60 07:43, 27 mar 2015

Juzia napisał(a)

Hmmm
To dwa moje boki.... czyli wyczodzi, że frontowego płotu mamy tyle samo, bo ja na narożnej działce. I też mam deski i wypadałoby już je odmalować.... oj będzie wachlowania pędzlem

Moja trójkątna i na łuku drogi frontowego jest sporo, z tyłu znienawidzony przeze mnie beton wrrr...... a dość długi bok od sąsiada rozebraliśmy w zeszłym roku choć tyle z głowy