Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

polinka 21:32, 26 mar 2015

leon60 napisał(a)

ja już powoli forum nie ogarniam niestety...

Ja też mam problem, w pracy jak jestem to wiadomo, że wszędzie na bieżąco ale ten tydzień to masakra i przeważnie dwa razy dziennie się loguję...zazwyczaj wystarczy czasu na bieżące wiadomości w kilku wątkach i godzinka leci
leon60 21:41, 26 mar 2015

Juzia napisał(a)
Nie ma fot. Nie ma relacji.... buu

U mnie teraz będzie przestój, bo deszcz, bo młoda w domu, bo Żon będzie skrzynki robił (chyba).
A Wy cały czas działacie?

Dziś dokończyliśmy prądy, sporo tego było bo eM jeszcze do warsztatu przy okazji pociągnął jakieś brakujące. Kopanie, układanie zasypywanie a ciągnie się jak flaki z olejem Ścianka prawie gotowa a w między czasie obrabiamy deski na płot. Roboty full noc nas zaszła fot nie ma
leon60 21:41, 26 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Listę podpisuję

Buziak
leon60 21:42, 26 mar 2015

polinka napisał(a)

Ja też mam problem, w pracy jak jestem to wiadomo, że wszędzie na bieżąco ale ten tydzień to masakra i przeważnie dwa razy dziennie się loguję...zazwyczaj wystarczy czasu na bieżące wiadomości w kilku wątkach i godzinka leci

dziennie ogrom postów się produkuje, chcąc wszystko na spokojnie poczytać trzeba poświęcić ze trzy godziny dlatego powoli zaczynam nie wyrabiać..
Juzia 21:46, 26 mar 2015

leon60 napisał(a)

Dziś dokończyliśmy prądy, sporo tego było bo eM jeszcze do warsztatu przy okazji pociągnął jakieś brakujące. Kopanie, układanie zasypywanie a ciągnie się jak flaki z olejem Ścianka prawie gotowa a w między czasie obrabiamy deski na płot. Roboty full noc nas zaszła fot nie ma

No takie kopanie to nudne i efektów wizualnych nie daje....ale za to później będzie fajnie wieczorem posiedzieć w ogrodzie
Ścianka już prawie?
I płot też się robi?
To ostro działacie!

Ale będą zmiany! Już mi serce mocniej bije

agam 21:47, 26 mar 2015

Szczerze to też nie wyrabiam z czytaniem, w ogóle z niczym ostatnio nie wyrabiam. Chyba się starzeje Całuski dla Pracusia.
babka 21:50, 26 mar 2015

Dziewczyny ale u Was się dzieje ! Ja nie wyrabiam, też chyba się starzeję
Ola, Justyś mega pracusie obie jesteście ! Szacun
leon60 21:53, 26 mar 2015

Juzia napisał(a)

No takie kopanie to nudne i efektów wizualnych nie daje....ale za to później będzie fajnie wieczorem posiedzieć w ogrodzie
Ścianka już prawie?
I płot też się robi?
To ostro działacie!

Ale będą zmiany! Już mi serce mocniej bije

Płot w sumie to jeszcze się nie robi niestety nie da się wszystkiego na raz... słupki bramkowe i bramowe trzeba wywalić i zrobić nowe na czasie dopiero potem mycie i malowanie dosłownie wszystkiego.. ramki pospawane a teraz powoli przygotowujemy deski pod malowanie a jest tego naprawdę sporo
leon60 21:54, 26 mar 2015

agam napisał(a)
Szczerze to też nie wyrabiam z czytaniem, w ogóle z niczym ostatnio nie wyrabiam. Chyba się starzeje Całuski dla Pracusia.

Nadrabianie zaległości jest ciężkie..
Buziak Aga
leon60 21:55, 26 mar 2015

babka napisał(a)
Dziewczyny ale u Was się dzieje ! Ja nie wyrabiam, też chyba się starzeję
Ola, Justyś mega pracusie obie jesteście ! Szacun

Człowiek przez zimę siedzi i wymyśla a potem trzeba się uwijać żeby to wszystko zrealizować ehhh