Cały dzień dzisiaj myślałam jak ładnie ubrać w słowa mój zachwyt i niestety nic nie wymyśliłam...powiem tylko KOCHAM TWÓJ OGRÓD i Ciebie za to, że Ci się chce ML z pewnym ociąganiem ale dają popis Mam nadzieję, że za rok wcześniej ruszą z kopyta Wiesz może czy w górach robią się już kolorki?
OlU pięknie ! Sąsiad zaraz pewnie opitoli te szmaragdy żeby na ogród przez wielkie O popatrzeć ☺
Olu, masz PRZEPIĘKNIE!!!! Jak równiutko, czyściutko i chyba nawet jednego chwasta nie masz?
Chyba pójdę do kwiaciarni, żeby kwiatka ładnego pstryknąć i w darze Ci na tysiączek podarować. Bo przecież w ogrodzie u mnie nic nie rośnie takiego, żeby choć do pięt roślinkom Oli podskoczyć Pokażę dzisiaj zdjęcia z Twojego ogrodu, Olu, mojemu M. Niech tez nie śpi
Olu, fajnie te berberysy posadziłaś w linii skośnej do podjazdu. Dadzą fajną plamę. Będziesz cięła później?
oj tysiączek się zbliża w ogrodzie cudnie masz pozdrawiam
Tak sobie Olcia z rna przybieglam bo tak mi sie fest podoba u Ciebie cuda ))
O Boże jak pięknie, czy ja jestem czasem w niebie? Ale zdolniacha z tej naszej Oli! I jeszcze taka pracowita! W tym ogrodzie to bym mogła spacerować bez końca. Olus piekny masz kawałek ziemi
Olu przepięknie, ogród bajka pozdrawiam
Nawet nie jestem w stanie wybrać zdjęcia które najbardziej mi się podoba - szczena opada. Aż ciężko uwierzyć że nie tak dawno zaczynałaś. zazdroszczę Ci tej powierzchni, że masz miejsce na to żeby tyle roślin mieć i jeszcze żeby między nimi były odpowiednie dystanse do podkreślenia ich walorów i tego że luby tak się angażuje, że..... ehhh za dużo tych rzeczy do wymieniania. Rośliny rosną jak szalone, szpalery rewelacyjne! Kosmyki rozplenic magiczne!
Wszystkie zakatki piekne, ale mnie urzekła rabata z jeżowkami i red baronem
To prawda. Wszystko pięknie u ciebie się prezentuje.Wręcz wzorcowo. Jeżówki uwielbiam, także z przyjemnością je obejrzałam u ciebie
Ślicznie olku
Olka..... osłabiasz.. jak zawsze Działąsz na mnie źle... bo mam ochotę przeorać wszytko u siebie..
Aniu ja zawsze jak od Oli wychdzę to mam stan wysoko depresyjny
Zaglądam i podziwiam na bieżąco